Neem direct contact op +31(0)413-473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Manometers Voorraad

Manometers Voorraad

 

Wat is een manometer?

Daar waar de werking van een apparaat als een thermometer algemeen bekend is, weet nog niet iedereen wat een manometer precies is. De functie is echter duidelijk, want een manometer is simpelweg een meetinstrument om druk mee te meten. Er zijn dan ook talloze toepassingen waarbij de inzet van een manometer noodzakelijk is. Een goed voorbeeld is de metaalmanometer, die onder meer in CV-ketels wordt toegepast om de druk te meten. Of wat te denken van een digitale manometer, die bij uitstek geschikt is voor gebruik in een industriële setting? Emvo kan vrijwel elke gewenste manometer leveren en heeft jarenlange ervaring in uiteenlopende branches.

Een optimale manometer werking

Vooral bij professionele toepassingen is een optimale manometer werking van het grootste belang. De manometers van Emvo voldoen daarom aan de strengste kwaliteitseisen en leveren zeer nauwkeurige metingen op. Zo bent u verzekerd van apparatuur waar u zelfs in de zwaarste condities op kunt vertrouwen. Emvo levert uiteenlopende soorten manometers voor alle denkbare toepassingen waaronder RVS manometers, druk recorders, diepzee manometers, manometers met chemical seal, drukverschil manometers, digitale manometers met voeding, explosieveilige manometers en manometers met logo of opdruk.

De hoogste manometer kwaliteit en service

Bij Emvo kunt u niet alleen terecht voor een manometer van de hoogste kwaliteit, maar bent u ook aan het juiste adres voor diepgaande productkennis en deskundig advies. Onze ervaren medewerkers zijn uitermate servicegericht en adviseren u graag over alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van manometers. Heeft u een keuze kunnen maken en weet u welke manometer u wilt kopen? Wij hanteren een ruime voorraad, waardoor wij in staat zijn uw manometer na bestelling zeer snel te leveren. Heeft u nog aanvullende vragen over onze service of een specifieke manometer in ons assortiment? Bel dan vrijblijvend naar +31-(0)413-473037 of stuur een mail naar emvo@emvo.nl.