Volledig RVS

Categories

Volledig RVS

Glycerine manometers voor paneelmontage, volledig vervaardigd uit rvs zijn instrumenten die op plekken gebruikt kunnen worden waar trillingen, schokken en drukstoten kunnen voorkomen, zelfs ook als de omgeving vochtig is.

Glycerine

De glycerine zorgt ervoor dat de naald achter het ruitje stabiel blijft doordat de schokken en trillingen erdoor worden opgevangen. U zult dus altijd de juiste waarde kunnen aflezen en bovendien zal het instrument veel minder snel gaan slijten door de glycerine.

Rvs

Omdat dit type manometer volledig gemaakt is van rvs, zullen er geen onderdelen voortijdig gaan roesten. Rvs is immers een roestvast staal. Aan de legering van koolstof en ijzer is minimaal 10,5% chroom toegevoegd, dat een mooi dun, zuurstofdicht laagje aan het oppervlak vormt zodat corrosie geen kans meer krijgt.

Twee typen

Bij EMVO Techniek hebben we twee verschillende typen volledig uit rvs bestaande glycerine manometers voor paneelmontage in het assortiment:

7222

De 7222 hebben we beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen: één met een diameter van 63 mm en een andere met een diameter van 100 mm klasse 1.0. Beide hebben ze:

  • Een onderaansluiting van rvs;
  • Een rvs achterflens met drie montagegaatjes;
  • Buisveer en mechanisme van rvs;
  • Een ruitje van glas.

7226

Ook de 7226 is verkrijgbaar in een diameter van 63 mm en een diameter van 100 mm. Het verschil met de 7222 is dat deze een achteraansluiting heeft, en daarom ook een voorflens i.p.v. een achterflens heeft om de manometer op een paneel te monteren.

Contact

Wilt u graag hulp bij het kiezen van de juiste volledig in rvs uitgevoerde glycerine manometer voor paneelmontage? Neemt u dan zeker contact met ons op. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid