Zuurstof manometers

Categories

Zuurstof manometers
Type 8600
Kastdiameter 63 mm
Kast staal, goudkleur gelakt
Aansluiting 1/4"BSP messing onder
Buisveer koperlegering
Mechanisme messing
Ruit kunststof
Klasse 2.5
Uitvoering met blow-out en zuurstof kenmerk
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Bestelcode prijs Bereik Insteek mm Bereik °C
290002
€ 13,95
0 - 16
290004
€ 13,95
0 - 315
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Wanneer u gebruik wilt maken van een zuurstof manometer, moet deze natuurlijk van goede kwaliteit zijn. Immers zijn de nauwkeurigheid en levensduur van zuurstof manometers cruciale elementen. Gelukkig staat EMVO Techniek klaar voor u! Als groothandel in manometers en industriële thermometers kunt u bij ons gegarandeerd de hoogste kwaliteit zuurstof manometers vinden. Daarnaast behouden we positieve relaties met Europese fabrikanten, waardoor u uw manometer ook nog razendsnel in huis hebt! Aarzel niet langer, en vraag meteen een offerte aan! Weet u nog niet zeker welke manometer geschikt is voor uw gebruik? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Uw partner voor manometers en thermometers

Als u voor EMVO Techniek kiest, dan kiest u voor kwaliteit, oplossings- en klantgerichtheid en efficiency. Door onze positieve relaties met Europese fabrikanten kunnen wij ook mano- en thermometers van Europese kwaliteit vervaardigen. Naast dat we hoge kwaliteit materialen gebruiken, beschikken onze medewerkers over specialistische vakkennis en diepgaande productkennis. Deze bekwaamheid gebruikt ons team niet alleen om hoogwaardige producten te maken, maar ook om u, onze klant, te voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Zo weet u zeker dat het product die wij u aanraden perfect te gebruiken is voor uw specifieke toepassing. Ook kunt u daardoor bij ons terecht voor reparatie en kalibratie van uw mano-en thermometers. Heeft u al de ideale zuurstof manometer kunnen vinden? Vraag dan snel een offerte aan!

Zuurstof manometers en meer

Bij EMVO Techniek kunt u natuurlijk ook terecht voor andere manometers en thermometers. Zo beschikken wij over:

Net zoals onze zuurstof manometers zijn onze andere producten van uitmuntende kwaliteit en bent u gegarandeerd van dezelfde service. Mocht u meer informatie willen over onze andere producten, dan kunt u op onze website kijken of contact met ons opnemen. We helpen u graag!

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid