Manometer waterdruk

Een manometer wordt gebruikt om de waterdruk te meten. Zoekt u een professionele manometer voor het meten van verschildruk, overdruk of onderdruk in uw cv of waterleiding? Dan bent u bij EMVO Techniek aan het juiste adres. Als groothandel in drukmeters bieden wij voor elke toepassing en situatie hét juiste meetinstrument. Voor het aanvragen van een offerte verzoeken wij u om contact op te nemen.

Drukmeting in vloeistoffen, waterleiding of cv-ketel

Manometers kunnen toegepast worden in diverse omgevingen. Zo wordt een manometer bijvoorbeeld gebruikt voor het meten van de waterdruk bij cv-ketels. Bij EMVO Techniek vindt u een uitgebreid assortiment van drukmeters. Zo leveren wij de volgende meetinstrumenten:

Onze manometers voldoen aan de strengste kwaliteitseisen

Met EMVO Techniek kiest u voor een ervaren partner die kwaliteit en service levert. Door onze jarenlange ervaring als groothandel hebben wij een uitgebreid netwerk kunnen opbouwen. Dit betekent dat wij garant staan voor een snelle levering én concurrerende prijzen. Zoekt u een partner voor het bestellen van drukmeters? Wij leveren uiteenlopende manometers voor alle denkbare toepassingen.

Daarnaast kunnen wij als partner gericht met u meedenken. Wilt u uw mano- of thermometer bedrukken met opdruk? Geen probleem. In onze werkplaats kunnen wij uw meetinstrument voorzien van een passende opdruk. Bovendien staat onze werkplaats ter beschikking voor revisie, kalibratie én reparatie. Zo weet u zeker dat uw meetinstrument altijd betrouwbaar en nauwkeurig is. Dit is noodzakelijk voor de manometer om de correcte waterdruk te meten.

Een waterdrukmeter kopen

Wilt u een analoge of digitale manometer kopen voor het meten van de lucht- of waterdruk? Vraag dan een offerte aan door contact met ons op te nemen. Twijfelt u over het juiste meetinstrument? Bijvoorbeeld over de gewenste nauwkeurigheid? Stel uw vragen snel via onze live-chat of geef een belletje naar: +31(0)413-473037. Onze specialisten adviseren u graag en zorgen ervoor dat u altijd beschikt over het juiste meetinstrument.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid