Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriële thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Thermometers voorraad

Thermometers voorraad


Het gebruik van een kwalitatief hoogwaardige thermometer is in veel sectoren een absolute noodzaak. Een accurate temperatuurmeting kan namelijk van groot belang zijn om verschillende bedrijfsprocessen optimaal te laten verlopen. Emvo zorgt ervoor dat u altijd over de juiste thermometer beschikt voor uw specifieke toepassing.

Als sinds 1982 is Emvo een gerenommeerde Nederlandse groothandel op het gebied van industriële thermometers. Wij richten ons met name op kwaliteitsthermometers van Europese fabrikanten, waardoor wij onze klanten een uitstekende werking en lange levensduur kunnen garanderen. Voor een industriële thermometer kunt u dan ook altijd bij Emvo terecht.

Lees meer

 

Temperatuur meten met bimetaal thermometer

Voor vrijwel elke industrie bevat het assortiment van Emvo een passende thermometer. Wilt u bijvoorbeeld de temperatuur meten bij sanitair of verwarmingsinstallaties? Een bimetaal thermometer is het ideale instrument voor in de sanitair branche en geeft een nauwkeurige en snelle weergave van de huidige temperatuur. Een bimetaal thermometer is bovendien geschikt voor velerlei andere toepassingen en industrieën. Met name bij industriële installaties is het gebruik van bimetaal thermometers zeer populair. Wilt u een bimetaal thermometer met speciale maten, nauwkeurigheden of voorzien van uw opdruk of bedrijfslogo? Dan voorzien wij u graag van een passende offerte.

Welke thermometer kiezen?

Hoewel de bimetaal thermometers in het assortiment van Emvo zeer geliefd zijn, bent u bij ons ook voor andere typen thermometers aan het juiste adres. Wij leveren indien gewenst namelijk ook V-Thermometers zoals een staafthermometer 135 graden, staafthermometer haaks en staafthermometer recht. Gaat uw voorkeur uit naar een digitale thermometer, een analoge thermometer of een analoge kamer thermometer? Al deze verschillende soorten thermometers maken onderdeel uit van het brede productaanbod van Emvo. Tot slot vindt u op onze website ook nog een speciale categorie met buisklemthermometers.

Thermometer online bestellen

Naar welke thermometer u ook zoekt, bij Emvo is de kans uitermate groot dat u slaagt in uw zoektocht. Wij werken samen met de beste fabrikanten en de meest betrouwbare vervoerders. Ook beschikken wij te allen tijde over een ruime voorraad thermometers. Zo weet u zeker dat u uw bestelde thermometer zo spoedig mogelijk ontvangt. Twijfelt u nog over de juiste thermometer voor uw individuele wensen of toepassing? Laat u dan vrijblijvend adviseren door de deskundige medewerkers van Emvo. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste instrument. Neem voor meer informatie contact op via +31-(0)413-473037 of mail naar emvo@emvo.nl.