Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriële thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Manometer werking | Wat is een manometer | Emvo Techniek

Manometer werking

Een manometer wordt gebruikt om de druk te meten. De meest gebruikte manometer is de metaalmanometer. Deze wordt onder andere in cv-ketels gebruikt. Bij Emvo Techniek vindt u manometers voor iedere professionele toepassing. Wij kennen een jarenlange ervaring met het leveren van manometers in diverse branches. Durft u niet precies te zeggen welke manometer u dient te gebruiken? Wilt u graag meer informatie omtrent de werking van een manometer alvorens u een bestelling plaatst? Vraag vrijblijvend informatie aan via de Live-chat, of neem contact met ons op. Wij zijn zowel beschikbaar per telefoon als mail.

Hoe werkt een manometer

Kort gezegd kijkt een manometer of de te meten druk gelijk blijft aan de atmosfeerdruk. Als dit gelijk blijft, zal de vloeistof aan beide kanten op hetzelfde niveau blijven. Afhankelijk van grote of kleine drukverschillen kunnen wij u adviseren omtrent welke manometer voor uw situatie toereikend is. Als rasspecialist op het gebied van manometers blinken wij uit in productkennis én efficiency.

Hoe kunt u het beste manometers gebruiken

Via montage & gebruiksvoorschriften vindt u meer informatie over hoe u manometers kunt gebruiken én hoe u deze moet aansluiten. Voor een optimale werking van het instrument dient u deze goed te installeren. Bij montage & gebruiksvoorschriften leggen wij dit stap voor stap uit.

Bij eenheden berekenen kunt u gemakkelijk en snel eenheden omrekenen. Ideaal om te bepalen aan welke eisen het instrument dient te voldoen.

Compleet assortiment van meetinstrumenten

Emvo Techniek kent een groot assortiment met betrekking tot manometers en thermometers. Naast populaire instrumenten, zoals de digitale manometer, herbergt onze ruime voorraad speciale instrumenten. U kunt bij Emvo Techniek onder andere terecht voor:

Druk meten in water, lucht of gas

Wilt u dus meer informatie omtrent de werking van een manometer, het gebruik van meetinstrumenten of een manometer/thermometer bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Digitale manometers

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO