Thermo-hygrometers

Thermo-hygrometers
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Bestelcode prijs Bereik Omschrijving Insteek mm Bereik °C
450000
€ 19,80
QUICK SET MAX./MIN. THERMOMETER
910010
€ 68,20
HYGROMETER CHROOM
910012
€ 68,20
HYGROMETER MESSING
910024
€ 38,50
THERMOMETER CHROOM
910026
€ 38,50
THERMOMETER MESSING
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Bent u op zoek naar een hygrometer? Bij EMVO Techniek vindt u ongetwijfeld het instrument dat u nodig heeft. Als groothandel hanteren wij altijd een ruime voorraad en beschikken wij over een groot assortiment aan thermometers, hygrometers en manometers. Op deze pagina vindt u niet alleen onze hygrometers, maar ook mooie, bijpassende thermometers om bijvoorbeeld in een set bij elkaar te hangen.

Max./Min. Thermometer

Thermo-hygrometersMet deze quick set thermometer kunt u niet alleen de huidige temperatuur nauwkeurig meten; hij onthoudt ook nog eens de minimum en de maximum temperatuur die gemeten is. Met een eenvoudige druk op de knop kan deze thermkometer weer gereset worden.

Haar hygrometer

Met een haarhygrometer kan de luchtvochtigheid worden gemeten met behulp van een (menselijke) haar. Een haar heeft namelijk als eigenschap, dat de lengte van het haar met de luchtvochtigheid mee verandert. In dit type hygrometer is een aantal haren opgespannen tussen twee punten. Het mechanisme waaraan het haar bevestigd wordt, kan de veranderingen in de lengte van het haar nauwkeurig meten. Bij een hoge luchtvochtigheid zal het haar vocht opnemen en uitzetten, terwijl het bij een lage luchtvochtigheid juist uitdroogt en inkrimpt. Dit is een traditionele maar heel nauwkeurige manier van het meten van luchtvochtigheid. Wel is het belangrijk om de hygrometer regelmatig te kalibreren.

Fischer hygrometers en thermometers

De Duitse fabrikant Fischer is in 1945 opgericht en produceert kwalitatief zeer hoogstaande meetinstrumenten. De hygrometers en thermometers van Fischer staan bekend om de duurzame materialen die gebruikt worden, de stijlvolle afwerking en het traditionele vakmanschap waarop de productie van deze instrumenten gebaseerd is. Op deze pagina vindt u verschillende hygrometers en thermometers van dit merk.

Contact

Wilt u meer weten over onze hygrometers? Of kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan gerust even contact met ons op. Vaak kunnen we u toch helpen. We onderhouden namelijk uitstekende contacten met de beste Europese fabrikanten. Bovendien kunnen we veel meetinstrumenten aanpassen aan uw wensen.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid