Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriële thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Manometer kopen | Analoge – Digitale manometers | Emvo

Manometer kopen

Wilt u een kwalitatief goede manometer kopen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Emvo Techniek is een ware specialist op het gebied van manometers en thermometers. Door goede relaties met bekende Europese fabrikanten kunnen wij u een breed pakket van manometers aanbieden. Zo vindt u bij ons:

Passend advies voor meten lucht- en waterdruk

Naast de hoge kwaliteit van onze producten onderscheiden wij ons door diepgaande productkennis, efficiency en servicegerichtheid. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en helpen daar waar nodig is. Tevens garanderen wij u een snelle levering van de producten.

Een digitale manometer kopen

Wij hebben diverse modellen digitale manometers in het assortiment. Zo vindt u bijvoorbeeld bij ons digitale meter Type: ETD01, deze werkt op batterijen en heeft een verstelbare huisvesting. De manometer is ideaal geschikt voor mobiele druk montering. Zoekt u een digitale manometer die geschikt is voor procesbewaking? Dan is type ETD04 de juiste keuze. Deze meter heeft een innovatieve, modulaire sensor concept. Voor alle productinformatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

De beste service voor uw drukmeter

Emvo Techniek biedt als groothandel een jarenlange ervaring op het gebied van drukmeters. Heeft u advies nodig bij het bestellen van uw meetinstrument? Een manometer kopen doet u bij Emvo Techniek.

Digitale manometers

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO