Bourdon manometer

Bent u op zoek naar een bourdon manometer voor het meten van druk? In Nederland is Emvo Techniek een erkende groothandel op het gebied van mano- en thermometers. U kunt daarom uitstekend bij ons terecht voor een groot aanbod aan manometers in verschillende kastmaterialen en uitvoeringen. Vraag een offerte aan voor uw bourdon manometer. Voor passend advies contacteert u ons via +31(0)413-473039 of emvo@emvo.nl. Een korte vraag stelt u eenvoudig door gebruik te maken van onze live-chat.

Meten overdruk in water of vloeistoffen

Nauwkeurigheid is bij het meten van overdruk, onderdruk of verschildruk erg belangrijk. Heeft u een manometer nodig voor een industriële toepassing? Emvo Techniek heeft een uitgebreid assortiment van manometers voor explosie gevaarlijke omgevingen. Deze voldoen allen aan de eisen op het gebied van de ATEX 94/9/EC en IECEx regelgeving. U kunt denken aan de volgende manometers:

  • Bourdon manometers;
  • Bourdon buis manometers;
  • Membraan trommel manometers;
  • Differentiaal manometers en recorders.

Voor meer informatie over één van de bovenstaande meetinstrumenten verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u van passend advies, zodat u hét juiste meetinstrument voor uw toepassing verkrijgt.

Manometer werking: wat is een drukmeter?

Al sinds 1982 is Emvo Techniek úw groothandel in manometers, thermometers en druktransmitters. Hedendaags hebben wij een professioneel netwerk opgebouwd met Europese fabrikanten. Hierdoor kunnen wij u een compleet aanbod presenteren met betrekking tot meetinstrumenten. U heeft hierbij keuze uit verschillende soorten, kastmaterialen én uitvoeringen. Zo beschikken onze medewerkers over specialistische kennis om uit te leggen wat een drukmeter is en hoe het werkt. Kortom, Emvo Techniek is úw groothandel in meetinstrumenten.

Plaats uw bestelling

Koop uw bourdon manometer via onze website en verkrijg uw meetinstrument binnen enkele werkdagen in huis. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Als groothandel in drukmeters helpen wij u graag.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid