RVS kast

Categories

RVS kast

Emvo Techniek heeft zich al meer dan 40 jaar gespecialiseerd op het gebied van manometers, thermometers en drukmeters. Ook voor een droge manometer met rvs kast voor paneelmontage kunt u bij ons terecht. Emvo techniek is zowel groothandel als fabrikant, en mede door onze uitstekende contacten met andere Europese fabrikanten kunnen wij altijd een zeer groot assortiment op voorraad hebben. Zo bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige instrumenten en een snelle levering.

Rvs

Een droge manometer met rvs kast voor paneelmontage is te gebruiken in een omgeving waar de omstandigheden corrosie kunnen veroorzaken, zoals vocht. Rvs, wat staat voor roestvast staal, is namelijk in hoge mate beschermd tegen corrosie. Aan de staallegering is minimaal 10,5% chroom toegevoegd, wat een zuurstofdicht, beschermend laagje vormt op het oppervlak.

Ons assortiment

In ons assortiment onderscheiden wij vier basistypes droge manometers met rvs kast voor paneelmontage:

De meeste van deze basistypes zijn weer onder te verdelen in twee of meer modellen. Het verschil zit hem in het type aansluiting, de maat en de manier van monteren.

7012

Dit type is verkrijgbaar met een kastdiameter van 100 mm. Zowel de kast, de buisveer, het mechanisme, als de onderaansluiting zijn gemaakt van rvs. Bevestiging gebeurt door middel van drie schroefgaatjes in de rvs achterflens.

7016

Deze manometer heeft eveneens een kastdiameter van 100 mm en ook hier zijn kast, buisveer, mechanisme en aansluiting vervaardigd van rvs. De aansluiting zit hierbij aan de achterkant en met behulp van de drie schroefgaatjes in de voorflens kan de manometer op een paneel bevestigd worden.

7022 en 7026

Deze manometers zijn verkrijgbaar met een diameter van 63 mm en 100 mm. De 7022 heeft een onderaansluiting, de 7026 een achteraansluiting.

Contact

Als u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze of heeft u een vraag over het assortiment, neemt u dan gerust contact met ons op. Met onze uitputtende productkennis staan wij u graag bij.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid