Membraanmanometer

Bent u op zoek naar een membraanmanometer? Dan helpen wij u graag. Als groothandel in meetinstrumenten bieden wij namelijk een uitgebreid assortiment van manometers, thermometers en andere drukmeters. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online. Heeft u hét juiste meetinstrument voor uw toepassing gevonden? Vraag dan eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Wenst u passend advies? Wij adviseren u graag, zodat u de juiste membraanmanometer bestelt. Bel hiervoor op naar EMVO Techniek: +31(0)413-473037.

Werking van een membraanmanometer

De doorbuiging van het membraan is de beweging waarmee de druk gemeten wordt. Het membraan scheidt het mechaniek van de manometer van het te meten medium. Daarom wordt dit soort manometers vaak gebruikt voor meting van viskeuze, corrosieve of verontreinigde gassen of vloeistoffen. Wanneer de druk in het medium toeneemt, zal het membraan door gaan buigen. Die beweging wordt door een mechaniekje van tandwieltjes en beugels doorgegeven aan de aanwijsnaald op het display. Met een membraanmanometer kan overdruk tot en met 40 bar en onderdruk tot en met -1 bar van gassen, dampen en vloeistoffen gemeten worden.

Een compleet assortiment van drukverschil manometers

U vindt diverse manometers met een membraansysteem in het assortiment van EMVO Techniek:

Dé specialist in meetinstrumenten

Wilt u een andere manometer bestellen? Zoals een digitale manometer of een Bourdon manometer? EMVO Techniek levert als groothandel een breed aanbod aan verschillende soorten manometers in diverse uitvoeringen en kastmaterialen. Behalve onze ruime voorraad staan wij voor een enorme klantgerichtheid, hoge kwaliteit producten én een snelle levering. Kortom: EMVO Techniek is bij uitstek dé specialist in meetinstrumenten.

Bekijk onze catalogus

Het totale assortiment van meetinstrumenten vindt u in onze catalogus. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden en bestel vervolgens de gewenste membraanmanometer. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. EMVO Techniek helpt u graag.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid