Membraanmanometer

Bent u op zoek naar een membraanmanometer? Dan helpen wij u graag. Als groothandel in meetinstrumenten bieden wij namelijk een uitgebreid assortiment van manometers, thermometers en andere drukmeters. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online. Heeft u hét juiste meetinstrument voor uw toepassing gevonden? Vraag dan eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Wenst u passend advies? Wij adviseren u graag, zodat u de juiste membraanmanometer bestelt. Bel hiervoor op naar Emvo Techniek: +31(0)413-473037.

Een compleet assortiment van drukverschil manometers

De doorbuiging van membraan is een maat voor de te meten druk. Het wordt door een tandheugel op het tandwiel van het mechaniek overgedragen. Met een membraanmanometer kunnen overdrukken tot en met 40 bar en onderdrukken tot en met -1 bar van gassen, dampen en vloeistoffen gemeten worden. U vindt diverse manometers met een membraansysteem in het assortiment van Emvo Techniek:

Dé specialist in meetinstrumenten

Wilt u een andere manometer bestellen? Zoals een digitale manometer? Emvo Techniek levert als groothandel een breed aanbod aan verschillende soorten manometers in diverse uitvoeringen en kastmaterialen. Behalve onze ruime voorraad staan wij voor een enorme klantgerichtheid, hoge kwaliteit producten én een snelle levering. Kortom: Emvo Techniek is bij uitstek dé specialist in meetinstrumenten.

Bekijk onze catalogus

Het totale assortiment van meetinstrumenten vindt u in onze catalogus. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden en bestel vervolgens de gewenste membraanmanometer. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Emvo Techniek helpt u graag.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid