Thermometers en manometers met opdruk

Bij EMVO Techniek heeft u de mogelijkheid om uw meetinstrumenten naar wens te laten aanpassen. Ook is het mogelijk om de manometers of thermometers te laten voorzien van uw huisstijl. Wij regelen voor u dat uw logo of andere opdruk op het instrument komt. De opdruk kan in zwart-wit, maar ook in kleur.

Een opdruk naar wens

Het maken van een opdruk met logo op uw thermo- of manometer is kostentechnisch gezien vooral interessant, wanneer u grotere aantallen instrumenten aanlevert. De opdruk kan op de wijzerplaat worden aangebracht. Vertel ons wat uw wensen zijn rondom de opdruk en/ of het logo dat u wilt laten plaatsen. Wilt u de wijzerplaat bijvoorbeeld in de kleuren van uw huisstijl? Wilt u bepaalde waardes accentueren? Of wenst u uw logo in kleur op al uw meetinstrumenten? Wij gaan met uw instructies aan de slag en zullen een ontwerp maken. Dit sturen wij vervolgens per mail naar u op, zodat u kunt controleren of de opdruk naar wens is. Na akkoord zullen we uw opdracht uit laten voeren.

Contact

Heeft u vragen over deze gepersonaliseerde manometers en thermometers of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid