Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Vacuummeter | Vacuummeters | Emvo Techniek

Vacuummeter

Een vacuummeter wordt toegepast voor het meten van de onderdruk. Bij Emvo Techniek vindt u een compleet assortiment van thermo- en manometers voor het meten van:

  • Onderdruk;
  • Overdruk;
  • Verschildruk.

In de meeste gevallen zijn vacuummeters voorzien van een aansluitnippel met vier- of zeskant. Hierbij dient de meter met een passende sleutel gemonteerd te worden. Heeft u een beetje hulp nodig bij het aansluiten van de meter? Raadpleeg de Live-Chat of neem contact met ons op voor meer informatie.

Compleet aanbod aan digitale vacuummeters

Afhankelijk van uw situatie én toepassing kiest u voor een meter met de juiste nauwkeurigheid. Door gerichte samenwerkingen met vooraanstaande Europese fabrikanten weten wij voor uw situatie de gewenste (digitale) vaccuumeter te presenteren. Bovendien kan Emvo Techniek met een grote voorraad een snelle levering garanderen.

Altijd een betrouwbare meter

Als groothandel zijn wij gespecialiseerd in thermo- en manometers. Wij onderscheiden ons door vakmanschap, productkennis, service en efficiency. Heeft u een probleem met uw meter of een onverwachte storing? Emvo Techniek staat voor u klaar met reparatie én kalibratie van meters. U kunt eenvoudig problemen voorkomen door het regelmatig laten controleren van uw meter. Zo blijft ook de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van uw meter gegarandeerd. Het repareren en kalibreren van meters wordt uitgevoerd met gecertificeerde referentie-apparatuur.

Koop uw vaccuummeter bij Emvo Techniek

Wilt u direct een vacuummeter kopen? Kies uw meter en bestel het instrument via onze webshop. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor het plaatsen van een bestelling. Dit doet u eenvoudig via de Live-Chat, emvo@emvo.nl of +31(0)413473037. Een totaaloverzicht van al onze thermo- en manometers vindt u in de catalogus. Zeer handig om een impressie te krijgen van alle mogelijkheden. Emvo Techniek: wij kunnen de druk aan.

Digitale manometers

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO