RVS kast

Categories

RVS kast

Voor het meten van lagedruk in millibar heeft EMVO Techniek de juiste manometer voor u.In onze catalogus zult u twee modellen aantreffen die beide uitgevoerd zijn met een rvs-kast:

  • De 7811 (met onderaansluiting);
  • De 7814 (met achteraansluiting).

Beide manometers zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk met een diameter van 63 mm en een diameter van 100mm. Verder komen de specificaties van beide modellen redelijk overeen:

  • Een kast van rvs;
  • Een messing aansluiting onder (7811) of achter (7814);
  • Een buisveer gemaakt van een koperlegering;
  • Een mechanisme van messing;
  • Een ruitje van veiligheidsglas;
  • Voorzien van een nulpuntinstelling.

Hulp bij het kiezen

Welke manometer u precies nodig heeft hangt van verschillende factoren af, zoals de omstandigheden waarin de druk gemeten moet worden, en van welk medium u de druk wilt meten. EMVO Techniek laat zich graag voorstaan op een grote mate van kennis over zowel manometers als thermometers. Onze jarenlange ervaring en grondige productkennis zorgen ervoor dat wij u altijd van het juiste advies kunnen voorzien.

Grote voorraad

EMVO Techniek heeft een enorme collectie manometers en thermometers op voorraad, waardoor wij bijna altijd snel kunnen leveren. Ook manometersmet rvs kast voor het meten van lage drukin millibar hebben wij vrijwel altijd in huis.

Producent en groothandel

Wij produceren zelf manometers en thermometers, maar dankzij onze uitstekende contacten met andere Europese fabrikanten kunnen wij manometers én thermometers leveren voor vrijwel elke toepassing. De manometers zijn dan ook altijd van de beste Europese kwaliteit en hebben een hele hoge nauwkeurigheidsgraad. Heeft u dus speciale wensen, maakt u ze dan gerust aan ons kenbaar. Wij helpen u graag aan de juiste manometer met rvs-kast voor het meten van lage druk in millibar.

Contact

Neemt u vooral geheel vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een manometer voor lagedruk in millibar met een rvs kast. Wij staan u graag te woord.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid