Manometer kopen

Een manometer kopen doet u eenvoudig bij EMVO Techniek. Al meer dan 40 jaar weten professionals ons te vinden voor manometers en thermometers voor elke toepassing. Dankzij onze uitstekende relaties met gerenommeerdeEuropese fabrikanten, kunnen wij u altijd een breed pakket van manometers aanbieden en hanteren wij een ruime voorraad. Zo vindt u bij ons:

Op onze website vindt u alle soorten standaard manometers uit onze voorraad en de actuele scherpe prijzen die wij hanteren. Het is ook mogelijk om de manometer nog verder aan te laten passen aan uw behoeften. Er is bij ons van alles mogelijk. Onze technici kunnen voor u een manometer op maat maken. En ook als u uw bedrijfsnaam of logo op het instrument wilt laten zetten, kan dat bij ons. Heeft u een manometer uitgezocht om te kopen? Of heeft u deskundig advies nodig? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Deskundig advies, snelle levering

Wij bieden niet alleen producten aan van de allerbeste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. We onderscheiden ons ook door onze diepgaande productkennis, efficiency en servicegerichtheid. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en helpen daar waar nodig is, zodat u altijd de juiste manometer koopt. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een snelle levering, omdat wij een ruime voorraad hanteren.

Een analoge manometer kopen

Wij hebben een heel breed assortiment analoge drukmeters en manometers, u kunt dan ook altijd de juiste manometer te kopen. We hebben zowel Bourdon manometers, oftewel buisveermanometers, als membraanmanometers op voorraad.

Buisveer- of Bourdon manometers worden het meest toegepast, maar wanneer het gaat om viskeuze, verontreinigde of corrosieve media, dan is een membraanmanometer de juiste keuze. Het werkende mechanisme wordt namelijk door het membraan beschermd tegen de invloeden van het medium. Of u de manometer nu nodig heeft voor installatietechniek of voor het zwaardere werk in fabriekshallen of zelfs onder water, voor elke toepassing hebben wij de juiste drukmeter voor u.

Een digitale manometer kopen

Ook voor het kopen van een digitale manometer zit u bij ons goed. Digitale manometers zijn uiterst nauwkeurig en hun werking is wat anders dan bij de analoge variant: Ze maken gebruik van druksensoren. Behalve de nauwkeurigheid, zijn er nog andere voordelen aan digitale manometers, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid voor achtergrondverlichting of een variabele afleeshoek. Wij hebben dan ook diverse modellen digitale manometers in het assortiment. Zo vindt u bijvoorbeeld bij ons digitale meter type: ETD-01. Deze manometer werkt op batterijen, welke gemakkelijk te vervangen zijn. De behuizing is bovendien eenvoudig te verstellen, waardoor de manometer altijd duidelijk af te lezen is. Zoekt u een digitale manometer die geschikt is voor procesbewaking? Dan is type ETD-04 de juiste keuze. Deze meter heeft een innovatieve, modulaire sensor concept. Voor alle productinformatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Dé beste service voor uw manometer

EMVO Techniek biedt als groothandel een jarenlange ervaring op het gebied van manometers. Heeft u advies nodig bij het bestellen van uw meetinstrument? Neem gerust contact met ons op. Heeft u gevonden wat u zocht en wilt u een manometer kopen bij EMVO techniek? Vraag dan heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid