Manometer kopen

Wilt u een manometer kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Emvo Techniek is een ware specialist op het gebied van manometers en thermometers. Door goede relaties met bekende Europese fabrikanten bieden wij u een breed pakket van manometers. Zo vindt u bij ons:

Advies voor meten luchtdruk en waterdruk

Naast de hoge kwaliteit van onze producten onderscheiden wij ons door diepgaande productkennis, efficiency en servicegerichtheid. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en helpen daar waar nodig is. Tevens garanderen wij u een snelle levering van de producten.

Een analoge manometer kopen

Wij hebben een uitermate breed assortiment analoge manometers. We hebben zowel Bourdon manometers die werken volgens het buisveerprincipe, als membraanmanometers.

Om overdruk te meten wordt meestal de Bourdon manometer gebruikt. Daarbij wordt de druk van een medium gemeten met behulp van een metalen buisje in de vorm van een C, dat aan één kant gesloten is. Door toenemende druk zal het buisje vervormen en een naald op de wijzerplaat in beweging zetten. Zo kunt u de druk aflezen. Wanneer de druk afneemt, zal het buisje zijn oorspronkelijke vorm weer aannemen.

Een membraan manometer bevat een flexibel membraan van metaal of keramiek, dat als scheiding dient tussen twee kamers. Wanneer de druk toeneemt zal het membraan gaan buigen, wat een mechanisme in werking stelt dat de wijzer in het afleesscherm doet bewegen. Deze manometers zijn zeer geschikt om te gebruiken voor metingen in corrosieve, verontreinigde of viskeuze vloeibare of gasvormige media.

Een digitale manometer kopen

Digitale manometers zijn uiterst nauwkeurig en hun werking is anders dan bij de analoge variant: Ze maken gebruik van druksensoren. Behalve de nauwkeurigheid, zijn er nog andere voordelen aan digitale manometers, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid voor achtergrondverlichting of een variabele afleeshoek. Wij hebben dan ook diverse modellen digitale manometers in het assortiment. Zo vindt u bijvoorbeeld bij ons digitale meter type: ETD-01, deze manometer werkt op batterijen en heeft een verstelbare huisvesting. De manometer is ideaal geschikt voor mobiele druk montering. Zoekt u een digitale manometer die geschikt is voor procesbewaking? Dan is type ETD-04 de juiste keuze. Deze meter heeft een innovatieve, modulaire sensor concept. Voor alle productinformatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Dé beste service voor uw drukmeter

Emvo Techniek biedt als groothandel een jarenlange ervaring op het gebied van drukmeters. Heeft u advies nodig bij het bestellen van uw meetinstrument? Een manometer kopen doet u bij Emvo Techniek.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid