Meer over EMVO Techniek

Al sinds 1982 een ware specialist op het gebied van mano- en thermometers.

EMVO Techniek kan de druk aan!

Wij hebben ons als groothandel bewust toegelegd op mano- en thermometers van uitstekende Europese kwaliteit. Hierdoor kunnen we onszelf oprecht een specialist in ons vakgebied noemen. Naast onze kwalitatief hoogwaardige producten onderscheiden wij ons door diepgaande productkennis, efficiency en servicegerichtheid. Wij veren op van een complex vraagstuk en kunnen niet wachten om u te adviseren over de mogelijkheden die er zijn!

Ruim assortiment

Vanwege onze goede relatie met diverse Europese fabrikanten kunnen we een breed pakket mano- en thermometers aanbieden. Omdat we servicegerichtheid hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij altijd een ruim assortiment instrumenten op voorraad van waaruit wij een snelle levering kunnen garanderen.

Service en vakkennis

Ons enthousiaste team staat voor u klaar met deskundig advies en specialistische vakkennis en wij adviseren u dan ook graag over de verschillende toepassingen. Samen kiezen we het juiste instrument en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kunt u óók voor reparatie en kalibratie bij ons terecht.

Kwaliteit en flexibiliteit, dát is onze kracht! Samen met een betrouwbare vervoerder, zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk uw bestelde product ontvangt.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid