Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Druktransmitters

Druktransmitters

In het complete assortiment van Emvo Techniek vindt u druktransmitters. Met een druktransmitter kunt u gemakkelijk de druk meten in een vloeistof of gas. Het product kent vele toepassingen. Zo wordt het veelal gebruikt in de industriële en automotive sector. Door jarenlange ervaring en een ver doorgevoerde automatisering kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij vertegenwoordigen meerdere fabricaten om het complete instrumentenpakket te leveren. Bent u dus op zoek naar een druktransmitter? Bestel dan direct uw product in onze webshop.

Wat is een druktransmitter? Werking

Druktransmitters worden toegepast in industriële machines om de druk te meten. Wanneer de druk te hoog wordt, krijgt de gebruiker een melding. Zo worden eventuele rampen voorkomen! Bovendien meet deze meter direct het drukniveau alsmede het drukverschil. De materialen van de meter zijn immuun voor straling en elektromagnetische velden, waardoor het vrijwel iedere omgeving kan weerstaan én volledig kan worden ondergedompeld.

Druktransmitters 4-20ma

Met betrekking tot druktransmitters kunt u bij Emvo Techniek terecht voor:

Bestel uw drukmeter met druksensor

Wilt u meer weten over het gebruik van het product? Wilt u passend advies over het gebruik van druktransmitters in uw sector of machines? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze specialisten adviseren u graag over het gebruik en de toepassing van de drukmeter. U ontvangt te allen tijde een passend advies, waar u echt baat bij heeft. Wij laten zien dat u als klant op nummer 1 staat voor Emvo Techniek.

Digitale manometers

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO