Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriële thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Drukmeters | Digitale drukmeter – manometer | Emvo Techniek

Drukmeters

U kunt druk meten op verschillende manieren. Gedacht kan worden aan het meten van overdruk, het meten van onderdruk én het meten van verschildruk van lucht, gassen en vloeistoffen. Bij Emvo Techniek vindt u een compleet assortiment van:

  • Manometers;
  • Thermometers.

Emvo Techniek: uw drukmeter specialist

Sinds 1982 zijn wij gespecialiseerd in thermo- en manometers. Hedendaags zijn wij dan ook een gerenommeerd bedrijf op het gebied van drukmeters. Afhankelijk van uw toepassing kunnen wij u uitstekend adviseren met betrekking tot onder andere digitale manometers en drukverschil manometers.

Als groothandel richt Emvo Techniek zich op kwaliteit meters van Europese fabrikanten. U kunt derhalve bij ons rekenen op kwaliteit producten die voldoen aan de strengste eisen. Bovendien kunt u vertrouwen op onze apparatuur in de zwaarste condities. Onder alle omstandigheden leveren onze meters de nauwkeurigste metingen.

Druktransmitters

Een druktransmitter kent vele toepassingen in de industriële- en automotive sector. Door automatisering en vakkundig personeel kunnen wij u goed adviseren. Emvo Techniek vertegenwoordigt meerdere fabricaten, zodat wij het complete instrumentenpakket kunnen leveren. Derhalve hebben wij onze druktransmitters beschikbaar in diverse uitvoeringen en bereiken.

Bestel direct uw digitale drukmeter of manometer!

Emvo Techniek zorgt voor een snelle levering van de bestelde meter. Hierbij staat onze dienstverlening voor het leveren van kwaliteit en een grote mate van flexibiliteit. Heeft u vragen over uw (digitale) drukmeter of manometer? Neem contact met ons op voor een advies op maat. Onze medewerkers onderscheiden zich door vakkennis en veren op van een complex vraagstuk. Zodoende kunnen wij voor iedere situatie én toepassing een passend instrument adviseren. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een bestelling te plaatsen via de Live-Chat of per telefoon: +31-(0)413-473037.

In onze catalogus vindt u een compleet overzicht van al onze thermo- en manometers.

Nieuw bij Emvo

Digitale manometers die zeer geschikt zijn voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze zeer gunstig in prijs.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Bedrijfsvideo