Drukmeters

Bij Emvo Techniek vindt u een uitgebreid assortiment van drukmeters voor het meten van overdruk, onderdruk én verschildruk. Wilt u een analoge of digitale drukmeter kopen? U kunt de druk meten van lucht, gassen en vloeistoffen. U vindt bij ons de volgende meetinstrumenten:

Verschillende soorten drukmeters

Al sinds 1982 zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten thermo- en manometers. Hedendaags zijn wij dan ook een gerenommeerde groothandel op het gebied van drukmeters. Afhankelijk van uw toepassing kunnen wij u uitstekend adviseren met betrekking tot bijvoorbeeld digitale manometers of drukverschil manometers.

Als groothandel richt Emvo Techniek zich op kwaliteit meters van Europese fabrikanten. U kunt daarom bij ons rekenen op kwaliteit producten die voldoen aan de strengste eisen. Hierdoor kunt u vertrouwen op onze apparatuur in de zwaarste condities. Onder alle omstandigheden leveren onze meters de nauwkeurigste metingen.

Druktransmitters: drukmeting in lucht, water of gas

Een druktransmitter kent vele toepassingen in de industriële en automotive sector. Door automatisering en vakkundig personeel kunnen wij u goed adviseren. Emvo Techniek vertegenwoordigt meerdere fabricaten, zodat wij het complete instrumentenpakket kunnen leveren. Derhalve hebben wij onze druktransmitters beschikbaar in diverse uitvoeringen en bereiken. Bespreek de mogelijkheden gerust met onze medewerkers.

Bestel uw analoge of digitale drukmeter

Emvo Techniek zorgt voor een snelle levering van de bestelde meter. Hierbij staat onze dienstverlening voor het leveren van kwaliteit en een grote mate van flexibiliteit. Heeft u vragen over uw (digitale) drukmeter? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat. Onze medewerkers onderscheiden zich door vakkennis en veren op van complexe vraagstukken. Zodoende kunnen wij voor iedere situatie én toepassing een passend meetinstrument adviseren. Uiteraard is het ook mogelijk om snel een bestelling te plaatsen via de live-chat of per telefoon: +31(0)413-473037. In onze catalogus vindt u een compleet overzicht van al onze drukmeters.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid