Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriële thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Drukmeters | Emvo Techniek | Kan de druk aan

Drukmeters

Druk meten kan op veel verschillende manieren. U kunt denken aan verschildruk, overdruk of onderdruk. Bij Emvo Techniek vindt u een compleet assortiment:

  • Digitale en analoge drukmeters;
  • Manometers;
  • Thermometers;
  • Druktransmitters.

Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoekt bent? Neem contact met ons op via de Live-Chat, zo kunnen wij u direct helpen om het juiste product voor u te vinden. Wel zo makkelijk voor u als klant!

Drukmeter specialist!

Sinds onze oprichting in 1982 heeft Emvo Techniek zich gespecialiseerd in meters. Wij zijn dan ook hedendaags een gerenommeerd bedrijf op het gebied van drukmeters. Als groothandel richten wij ons op kwaliteitsmeters van Europese fabrikanten. Hierdoor leveren wij uitsluitend kwaliteit producten die voldoen aan de strengste eisen. Uiteraard leveren deze meters de nauwkeurigste metingen. U bent verzekerd van apparatuur waar u op kunt vertrouwen in de zwaarste condities. Bovendien zorgen wij gezamenlijk met u voor een snelle levering van het product.

Druktransmitters

Een druktransmitter kent vele toepassingen. Gedacht kan worden aan de industriële en automotive sector. Door onze ver doorgevoerde automatisering kunnen wij u snel en goed adviseren voor het juiste instrument. Wij vertegenwoordigen meerdere fabricaten om het complete instrumentenpakket te kunnen leveren. Vele drukmeters en druktransmitters hebben wij op voorraad in diverse uitvoeringen en bereiken. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog uw drukmeter of druktransmitter.

Voor vragen en informatie over onze producten kunt u direct contact met ons opnemen. Onze medewerken hebben veel vakkennis en kunnen u goed adviseren omtrent onze producten. Of maak gebruik van de Live-Chat. Indien wij online zijn, kunnen wij u direct van dienst zijn. Wij zijn een groothandel die opveren van een complex vraagstuk. Kwaliteit en flexibiliteit zijn kenmerkend voor onze dienstverlening, dat is onze kracht naar u als klant toe!

Nieuw bij Emvo

Digitale manometers die zeer geschikt zijn voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze zeer gunstig in prijs.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Bedrijfsvideo