Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriële thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Drukmeters | Digitale drukmeter – manometer | Emvo Techniek

Druktransmitters

Bij Emvo Techniek vindt u een uitgebreid assortiment van drukmeters voor het meten van overdruk, onderdruk én verschildruk. U kunt de druk meten van lucht, gassen en vloeistoffen. Bij ons kunt u terecht voor de volgende meetinstrumenten:

Emvo Techniek: uw drukmeter specialist!

Sinds 1982 zijn wij gespecialiseerd in thermo- en manometers. Hedendaags zijn wij dan ook een gerenommeerde groothandel op het gebied van drukmeters. Afhankelijk van uw toepassing kunnen wij u uitstekend adviseren met betrekking tot bijvoorbeeld digitale manometers en drukverschil manometers.

Als groothandel richt Emvo Techniek zich op kwaliteit meters van Europese fabrikanten. U kunt daarom bij ons rekenen op kwaliteit producten die voldoen aan de strengste eisen. Hierdoor kunt u vertrouwen op onze apparatuur in de zwaarste condities. Onder alle omstandigheden leveren onze meters de nauwkeurigste metingen!

Druktransmitters voor vele toepassingen

Een druktransmitter kent vele toepassingen in de industriële en automotive sector. Door automatisering en vakkundig personeel kunnen wij u goed adviseren. Emvo Techniek vertegenwoordigt meerdere fabricaten, zodat wij het complete instrumentenpakket kunnen leveren. Derhalve hebben wij onze druktransmitters beschikbaar in diverse uitvoeringen en bereiken.

Bestel direct uw digitale drukmeter / manometer!

Emvo Techniek zorgt voor een snelle levering van de bestelde meter. Hierbij staat onze dienstverlening voor het leveren van kwaliteit en een grote mate van flexibiliteit. Heeft u vragen over uw (digitale) drukmeter of manometer? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat. Onze medewerkers onderscheiden zich door vakkennis en veren op van complexe vraagstukken. Zodoende kunnen wij voor iedere situatie én toepassing een passend meetinstrument adviseren. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een bestelling te plaatsen via de Live-Chat of per telefoon: +31-(0)413-473037.

In onze catalogus vindt u een compleet overzicht van al onze drukmeters.

Nieuw bij Emvo

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO