Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Drukmeter water | Digitale drukmeter water | Emvo Techniek

Drukmeter water

Zoekt u een drukmeter voor het meten van overdruk, onderdruk of verschildruk in water? Bekijk dan direct de mogelijkheden bij Emvo Techniek en vraag een offerte aan. Als groothandel in manometers en thermometers bieden wij hét complete instrumentenpakket aan met betrekking tot drukmeters. Emvo Techniek: wij kunnen de druk aan!

Meetinstrumenten voor diverse toepassingen

Met een ruime voorraad van drukmeters in diverse uitvoeringen en kastmaterialen kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten manometers. U vindt in het menu onze manometers onder:

Waarom een (digitale) drukmeter bestellen bij Emvo?

Wilt u een drukmeter bestellen voor het meten van druk in water (bijv. in een vloeistof)? Wij leggen graag aan u uit waarom u moet kiezen voor Emvo Techniek. Zo kunt u altijd bij ons rekenen op een advies op maat. Emvo Techniek is al sinds 1982 als groothandel gericht op mano- en thermometers. Hierdoor kunt u rekenen op een vakspecialist die weet wat er speelt. Verder hebben wij door de jaren heen sterke relaties weten op te bouwen met Europese fabrikanten. Met andere woorden kunt u altijd rekenen op kwaliteit, flexibiliteit én een snelle levering. Tot slot biedt Emvo Techniek een vakkundige werkplaats voor het reviseren, kalibreren én repareren van meetinstrumenten. Zorg ervoor dat uw drukmeter altijd de juiste druk in water kan meten. Laat uw regel- en meetcomponenten daarom regelmatig controleren in onze werkplaats.

Plaats direct een bestelling via onze website

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u meer inzicht in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt onze catalogus downloaden voor een totaaloverzicht van al onze meetinstrumenten. Emvo Techniek: voor betrouwbare en nauwkeurige drukmeters die de druk in water meten.

Digitale manometers

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO