Analoge drukmeter

Wilt u een analoge drukmeter kopen voor het meten van druk? Als erkende groothandel in meetinstrumenten helpt EMVO Techniek u graag verder. Bekijk de mogelijkheden op onze website en vraag gerust een offerte aan. In onze catalogus vindt u een compleet overzicht van al onze drukmeters. Neem gerust een kijkje en bestel eenvoudig uw analoge drukmeter.

Digitale en analoge manometers

EMVO Techniek staat voor het leveren van hoge kwaliteit drukmeters. Wij kunnen onze hoge kwaliteit waarborgen door nauw samen te werken met diverse Europese fabrikanten. Hierdoor kunnen wij bovendien garant staan voor een snelle levering van het product. Dit komt doordat wij een ruime voorraad hanteren. Onder manometers voorraad en manometers specials vindt u onder andere de volgende meetinstrumenten:

Wij trachten een complete service voor onze klanten aan te bieden. Hoewel wij enkel kwalitatief hoogstaande producten verkopen, is het belangrijk om regelmatig uw regel- en meetcomponenten te laten controleren. Hiervoor kunt u uitstekend in onze werkplaats terecht. EMVO Techniek is namelijk gespecialiseerd in het reviseren, kalibreren én repareren van meetinstrumenten. Kortom, wij bieden alles onder één dak.

Een analoge drukmeter conform uw wensen

Indien u extra wensen ten aanzien van uw analoge drukmeter heeft, helpen wij u graag. Zo hebben wij een ruime ervaring in het opleveren van manometers met extra toevoegingen. U kunt dan denken aan gepersonaliseerde drukmeters voorzien van uw kleur, met logo of een opdruk naar keuze. Wilt u een gepersonaliseerde drukmeter bestellen? U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Wat doet een drukmeter

Met een drukmeter kan de druk gemeten worden ten opzichte van de atmosfeer in verschillende gasvormige en vloeibare media. Afhankelijk van het type medium zijn er veel verschillende soorten digitale en analoge drukmeters beschikbaar. Digitale manometers zijn nog wat nauwkeuriger dan analoge drukmeters, maar deze laatsten zijn wel wat goedkoper in aanschaf. Bovendien is er geen stroomvoorziening of batterij voor nodig.

Gevaarlijke stoffen

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten analoge drukmeters. We hebben membraanmanometers zowel als buisveermanometers. De buisveer- of Bourdon drukmeters worden vaak gebruikt voor het meten van druk in niet-bijtende stoffen. Wanneer het te meten medium een gas of vloeistof is met bijtende eigenschappen, dan is een membraanmanometer de aangewezen drukmeter. Het membraan scheidt het te meten medium van de werkende onderdelen in de drukmeter. Zo wordt het mechanisme niet beschadigd.

Drukstoten en schokken

Wanneer u druk wilt meten in een omgeving waar trillingen of drukstoten regelmatig voorkomen, dan is het verstandig om te kiezen voor een analoge drukmeter die gevuld is met glycerine. De glycerine zorgt ervoor dat het mechanisme niet te snel slijt en dat de aanwijsnaald goed op zijn plaats blijft. Zo bent u te allen tijde in staat om de druk op de juiste manier af te lezen.

Vraag een offerte aan

Heeft u dé gewenste analoge drukmeter gevonden? Vraag dan een offerte aan. Voor passend advies contacteert u ons op +31(0)413-473039 of [email protected]. Wij laten aan u zien dat EMVO Techniek dé specialist in meetinstrumenten is. Als groothandel in manometers en thermometers kunnen wij dé druk aan.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid