Service en ondersteuning

Bij EMVO Techniek kunt u terecht voor het grootste aanbod in manometers, thermometers en druktransmitters, maar wij bieden u ook uitgebreide service en ondersteuning. Zo hebben wij een snelle kalibratie- en reparatieservice voor uw manometers, en kunt u uw meetinstrument aan laten passen aan de omstandigheden die bij u van toepassing zijn. Heeft u advies nodig? Bel 0413-473037, gebruik eventueel de online chat, of stuur ons even een berichtje.

Calibration station / kalibratiestation / kalibrierung
Calibration report / Kalibratierapport / Kalibrierungsbericht

Werkplaats

In onze werkplaats kunnen wij de manometer samenstellen die u nodig heeft. Is uw manometer defect? Vaak kunnen we uw manometer repareren en is het niet nodig om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Heeft u speciale wensen? Zijn er bijzondere omstandigheden waarin uw manometer moet functioneren? Onze technici zorgen ervoor dat de manometer voldoet aan alle kwaliteitseisen. Neem gerust contact op wanneer u hier vragen over heeft; wij leggen u graag uit wat er allemaal mogelijk is.

Kalibratie

Nationale en internationale wetgeving eisen vaak een periodieke controle van uw meetinstrumenten. EMVO Techniek heeft een modern kalibratiestation waar wij supersnel uw manometer kunnen kalibreren. Binnen één à twee werkdagen heeft u uw manometer weer retour, mét kalibratierapport. Zo weet u zeker dat uw drukmeter naar behoren functioneert en de nauwkeurigheidsklasse gewaarborgd is. U kunt een onderhoudscontract met ons afsluiten, maar ook eenmalige kalibratie is uiteraard mogelijk.

Kies het juiste meetinstrument

Komt u er niet uit en weet u niet welke manometer, druktransmitter of thermometer u nodig heeft? Ook hierbij kunt u bouwen op de service en ondersteuning van het team van EMVO Techniek. Bel (0413-473037) of chat met ons, of stuur ons even een berichtje, dan geven wij u snel een professioneel en eerlijk advies.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid