Thermometer digitaal

Zoekt u een digitale thermometer? Dan bent u bij EMVO Techniek aan het juiste adres. Wij leveren namelijk zowel allerlei soorten thermometers, zoals:

In onze catalogus vindt u het totale aanbod aan thermometers. Kijkt u ook eens onder Thermometers voorraad en Thermometers specials, voor een overzichtelijk aanbod van de verschillende mogelijkheden. Naast thermometers, vindt u bij EMVO Techniek ook een compleet aanbod manometers en druktransmitters. Al onze meetinstrumenten voldoen aan de EM837-1 norm, wat wil zeggen dat wij een hoge kwaliteit waarborgen.

Een digitale thermometer op maat

Misschien heeft u speciale wensen voor uw digitale thermometer. Bij EMVO Techniek kunnen wij veel voor u regelen. Zo beschikken wij over een eigen werkplaats waar we onze meetinstrumenten aan kunnen passen. Ook onderhouden wij uitstekende contacten met leveranciers en producenten uit heel Europa. En wilt u uw thermometer verder personaliseren? Wij kunnen ervoor zorgen dat er een mooie opdruk van bijvoorbeeld uw logo op gezet wordt.

Advies

EMVO Techniek is al sinds 1982 dé specialist op het gebied van industriële thermometers, manometers en druktransmitters. Wij voorzien u graag van eerlijk en deskundig advies omtrent de aanschaf van de juiste digitale thermometer. Daarbij baseren wij ons op alle opgedane kennis en ervaring in de afgelopen 40 jaar. Dus heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Onderhoud en kalibratie

Onze digitale thermometers zijn heel betrouwbaar; toch dient er periodiek onderhoud plaats te vinden. Vaak is het wettelijk verplicht om uw meetinstrumenten te laten kalibreren. Ook hiervoor kunt u bij EMVO Techniek terecht. Bovendien noteren wij onze bevindingen in een officieel kalibratierapport, zodat u de gegevens in het geval van een controle altijd bij de hand heeft.

Een digitale thermometer kopen

Vraag eenvoudig een offerte aan voor de digitale thermometer van uw keuze door contact met ons op te nemen. Ook als u meer wilt weten over de mogelijkheden! Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u op maat te adviseren, zodat u het juiste meetinstrument voor uw omstandigheden koopt. EMVO Techniek: wij kunnen de druk aan.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid