Thermometer digitaal

Zoekt u een digitale thermometer? Dan bent u bij Emvo Techniek aan het juiste adres. Wij leveren namelijk zowel thermometers, manometers als druktransmitters voor uiteenlopende toepassingen. Bekijk de mogelijkheden via onze catalogus en vraag een offerte aan. Wij zorgen vervolgens voor een concurrerende offerte, waarna u het meetinstrument kunt bestellen.

Zowel analoge als digitale thermometers

In onze catalogus vindt u het totale aanbod aan thermometers. U vindt hier onder meer:

  • Digitale thermometers;
  • Analoge thermometers;
  • Thermo hygrometers; 
  • Contact thermometers.

Bij het bestellen van uw meetinstrument heeft u diverse extra mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor explosie-veilige drukmeters conform de ATEX en IECEx regelgeving. Verder is het voor ons mogelijk om uw drukmeter te voorzien van een opdruk of logo. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze specialisten denken graag gericht met u mee.

Een snelle levering van uw drukmeter

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment van drukmeters in diverse kastmaterialen en uitvoeringen. Hierbij kunt u rekenen op een hoge kwaliteit. Dit kunnen wij waarborgen doordat onze thermo- en manometers van Europees fabricaat zijn én voldoen aan EN837-1. Derhalve kunnen wij een hoge kwaliteit naar u toe waarborgen. Al sinds 1982 zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van meetinstrumenten. Hedendaags kunnen wij onszelf dan ook een echte specialist noemen in drukmeters. Met Emvo Techniek kiest u daarom voor een ruime voorraad, diepgaande productkennis én hoge mate van efficiency en service. Kortom: u heeft het gewenst product snel in huis.

Een thermometer kopen

Bestel uw thermometer digitaal in onze webshop of neem contact op voor de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u gericht adviseren, zodat u het juiste meetinstrument in uw omgeving verkrijgt. Emvo Techniek: wij kunnen de druk aan.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid