Industriële thermometer

In het assortiment van EMVO Techniek vindt u een ruime voorraad van industriële thermometers. Al sinds 1982 is EMVO Techniek als groothandel én fabrikant gericht op meetinstrumenten. Door de jarenlange ervaring kunt u rekenen op de beste service. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste thermometer.

Groot assortiment industriële thermometers

Wij hebben door de jaren heen een betrouwbaar en stabiel netwerk opgebouwd met de beste en belangrijkste thermometer leveranciers door heel Europa. Daardoor kunnen wij u een zeer ruime keuze aanbieden wanneer het om industriële thermometers gaat. Bovendien heeft EMVO Techniek een groot magazijn waarin wij een zeer ruime voorraad kunnen hanteren. Dat zorgt ervoor dat wij snel kunnen leveren.

Verschillende soorten industriële thermometers

Bij ons kunt u terecht voor vele soorten thermometers. Naast standaard thermometers zoals bimetaalthermometers, buisklemthermometers en staafthermometers, hebben wij ook speciale thermometers in allerlei uitvoeringen. Denk daarbij aan de gewone analoge kamerthermometer, maar ook digitale thermometers en thermometers met sensoren. Kijk daarvoor in het menu onder Thermometer Specials. Wilt u ook de luchtvochtigheid in de omgeving in de gaten houden? Kijk dan eens naar onze thermo-hygrometers, waarmee u zowel temperatuur als luchtvochtigheid kunt meten.

Aanpassing en onderhoud van een industriële thermometer

U kunt bij ons niet alleen industriële thermometers kopen voor uw toepassingsgebied; we kunnen ze ook aanpassen naar uw wensen. Ook het onderhoud kunt u bij ons onderbrengen. Het is heel belangrijk dat uw meetinstrumenten regelmatig gecontroleerd en gekalibreerd worden voor de continuïteit en veiligheid van al uw (productie)processen. Wij hebben alle internationaal gecertificeerde referentie-apparatuur en gereedschappen in huis die nodig zijn voor het correct aanpassen en onderhouden van uw industriële thermometer.

Waarom een industriële thermometer

In industriële processen is het belangrijk om de juiste thermometer te installeren; gebruik hiervoor nooit een gewoon huis-tuin-en-keuken-exemplaar. Industriële thermometers zijn veel stabieler en veel nauwkeuriger dan de gewone klassieke kamerthermometer, en hebben bovendien een veel langere levensduur.

Thermometers voor alle omstandigheden

Welke thermometer u ook nodig heeft, bij ons zult u de juiste vinden. Ook helpen wij u graag bij het maken van uw keuze. Wilt u een thermometer met een bepaalde afleeshoek? Zijn er bepaalde omstandigheden in de omgeving waarmee rekening moet worden gehouden? Vertel ons waar u het instrument voor nodig heeft, dan kunnen wij u perfect adviseren.

Contact

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden of heeft u vragen over één van onze industriële thermometers? Neem dan contact met ons op. U kunt uw thermometer ook heel eenvoudig via de website bestellen. Wilt u uw thermometer personaliseren en laten voorzien van een logo of andere gegevens? Ook daarmee kunnen wij u helpen. Wij zorgen ervoor dat het instrument wordt voorzien van de opdruk in de kleur die u wenst.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid