Druktransmitter werking

Bent u geïnteresseerd in de werking van een druktransmitter? Emvo Techniek vertelt u graag meer over de toepassing van druktransmitters. Als groothandel in meetinstrumenten zijn wij namelijk gespecialiseerd in manometers, thermometers én drukmeters. Geef ons vrijblijvend een belletje op telefoonnummer: +31(0)413-473037 voor meer informatie. Vuur uw vragen op onze medewerkers af en kom alles te weten over de werking van druktransmitters.

Wat is een druktransmitter

Hedendaags worden druktransmitters gebruikt in industriële machines. Werkt de transtransmitter correct? Dan wordt de juiste druk gemeten. Wordt de druk te hoog? Dan krijgt de gebruiker een melding. Dit is noodzakelijk om problemen te voorkomen. Omdat de materialen van een drukopnemer immuun zijn voor straling en elektromagnetische velden, kan het vrijwel iedere omgeving weerstaan. Bovendien kan het hierdoor volledig ondergedompeld worden. Afhankelijk van de gewenste nauwkeurigheid vindt u de volgende druktransmitters in het assortiment van Emvo Techniek:

Drukniveau en drukverschil

Een druktransmitter heeft als eigenschap dat het zowel het drukniveau als het drukverschil meet. Wilt u te allen tijde op uw meetinstrument kunnen vertrouwen? Het is belangrijk om met enige regelmaat uw regel- en meetcomponenten te laten controleren. Voor het controleren van uw meetinstrumenten bieden wij een professionele werkplaats. Met gebruik van internationaal gecertificeerde referentie-apparatuur is het voor ons mogelijk om vakkundig uw drukmeter te controleren. Verder staan wij u bij voor het reviseren, kalibreren én repareren van meetinstrumenten. Zodoende beschikt u altijd over een product dat correct werkt.

Bestel uw drukopnemer

Stel uw vragen online of geef ons een belletje voor meer informatie. Onze specialisten verschaffen u meer informatie omtrent drukopnemers en de werking van een druktransmitter.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid