Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Drukopnemer | Drukmeter | Emvo Techniek

Drukopnemer

Emvo Techniek is dé totaalspecialist op het gebied van thermo- en manometers. Door diepgaande productkennis en kwaliteit van onze producten weten wij ons te onderscheiden van onze concurrentie. Zo kunnen wij u ook alles vertellen over drukopnemers. Een drukopnemer, ook wel een druktransmitter genoemd, wordt gebruikt om de druk te meten in een vloeistof of gas. Door zijn vele toepassingen wordt het veelal in de industriële- én automotive sector gebruikt. Emvo Techniek levert meerdere fabricaten, waardoor wij het complete instrumentenpakket kunnen leveren.

Voordelen drukopnemers

Middels jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren bij het gebruik van een drukopnemer. Alsmede daarom kennen wij als geen ander de voordelen van het product. De volgende voordelen zijn er te onderscheiden:

  • Meet zowel het drukniveau als het drukverschil.
  • Materialen zijn immuun voor elektromagnetische velden en straling. Zodoende kan het vrijwel iedere omgeving weerstaan en worden ondergedompeld.
  • U krijgt een melding wanneer de druk te hoog wordt. Zo worden rampen voorkomen.

Overige drukmeters

Als groothandel in manometers en industriële thermometers kunnen wij de druk aan. Onze producten worden gebruikt voor vele toepassingen. Wilt u een persoonlijk tintje toevoegen aan de producten die wij aanbieden? Geen probleem! Wij bieden manometers met opdruk/ logo's aan. Zo kunnen wij de producten laten maken, precies naar de wensen die u heeft als klant. Daarnaast kunt u terecht bij Emvo Techniek voor kalibratie en reparatie. Door het regelmatig laten controleren van uw producten voorkomt u problemen. Wij werken met internationaal gecertificeerde referentie-apparatuur, waardoor uw producten in goede handen zijn. Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid staat hier te allen tijde centraal!


Bestel hier direct uw digitale thermometer of manometer!

Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op of stuur een berichtje naar de Live-Chat. Vakspecialisten staan klaar om u te voorzien van een passend advies.

Nieuw bij Emvo

Digitale manometers die zeer geschikt zijn voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze zeer gunstig in prijs.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Bedrijfsvideo