Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Drukopnemer | Druktransmitter | Emvo Techniek

Drukopnemer

Een drukopnemer, ook wel een druktransmitter genoemd, wordt gebruikt om de druk te meten in een vloeistof of gas. Door zijn vele toepassingen wordt het veelal in de industriële én automotive sector gebruikt. Als groothandel in meetinstrumenten kunnen wij u alles vertellen over thermometers, manometers en drukopnemers. Wij weten ons te onderscheiden van concurrenten door onze diepgaande productkennis en het aanbieden van hoge kwaliteit producten. Emvo Techniek levert meerdere fabricaten, waardoor wij het complete instrumentenpakket kunnen leveren.

Werking druktransmitters of drukopnemers

Middels onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren bij het gebruik van een drukopnemer. Alsmede daarom kennen wij als geen ander de voordelen van het product. De volgende voordelen zijn er te onderscheiden:

  • Materialen zijn immuun voor elektromagnetische velden en straling. Zodoende kan het vrijwel iedere omgeving weerstaan en worden ondergedompeld.
  • Meet zowel het drukniveau als het drukverschil.
  • U krijgt een melding wanneer de druk te hoog wordt. Zo worden rampen voorkomen.

Compleet assortiment van drukmeters

Als groothandel in manometers en industriële thermometers kunnen wij de druk aan. Onze producten worden gebruikt voor vele toepassingen. Wilt u een persoonlijk tintje toevoegen aan de producten die wij aanbieden? Geen probleem! Wij bieden manometers met opdruk/ logo's aan. Zo kunnen wij de producten laten maken, precies naar de wensen die u heeft als klant. Daarnaast kunt u terecht bij Emvo Techniek voor kalibratie en reparatie. Door het regelmatig laten controleren van uw producten voorkomt u problemen. Wij werken met internationaal gecertificeerde referentie-apparatuur, waardoor uw producten in goede handen zijn. Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid staan hier te allen tijde centraal!

Bestel hier direct uw digitale thermometer of manometer!

Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op of stuur een berichtje naar de Live-Chat. Onze vakspecialisten staan klaar om u te voorzien van een passend advies voor uw drukopnemer.

Digitale manometers

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO