Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Bimetaal thermometer | Digitale thermometer | Emvo Techniek

Bimetaal thermometer

Bent u op zoek naar een bimetaal thermometer? Emvo Techniek is als groothandel gericht op meetinstrumenten. Door onze uitgebreide kennis en specialisatie kunt u uitstekend bij ons terecht voor zowel thermometers als manometers. Wij hebben onze kennis bewust toegelegd op meetinstrumenten. Bij Emvo Techniek bent u daarom aan het juiste adres als u op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit in combinatie met productkennis, efficiëntie en service. U staat als klant op 1.

Compleet aanbod analoge en digitale thermometers

Door nauwe samenwerking met diverse Europese fabrikanten bieden wij kwalitatief hoogwaardige producten aan. Daarnaast kunnen wij een compleet assortiment van meetinstrumenten aanbieden. In ons assortiment vindt u onder andere:

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Neem dan direct contact op of stuur een bericht via de Live-Chat. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het maken van uw keuze.

Altijd de juiste temperatuurmeting

Voor de juiste temperatuurmeting hebben wij voor iedere branche een geschikte thermometer. Zo kan een bimetaal thermometer toegepast worden in de sanitairbranche, voor zowel sanitair als verwarmingsinstallaties. Tevens zijn deze meters geschikt voor de industriebranche in combinatie met industriële installaties. Voor een bimetaal thermometer met afwijkende maten, nauwkeurigheden of bedrijfslogo maken wij graag voor u een passende offerte.

Een bimetaal thermometer kopen

Wilt u één van onze producten bestellen? Graag bespreken wij dan de mogelijkheden voor de juiste toepassing en geven wij u een deskundig, betrouwbaar advies op maat. De meeste bimetaal thermometers zijn direct op voorraad leverbaar, waardoor wij u een snelle levering kunnen garanderen. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Digitale manometers

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO