Analoge thermometer

Wilt u een analoge thermometer kopen? Bij Emvo Techniek vindt u een ruim assortiment van analoge thermometers. Onder Thermometer voorraad en Thermometer Specials vindt u zowel digitale als analoge thermometers van de hoogste kwaliteit. U vindt hier onder andere:

Jarenlange ervaring met vakkennis

Wij geven u deskundig advies door onze specialistische vakkennis. Dit hebben wij weten op te bouwen door jarenlange ervaring. Van digitale tot analoge thermometers, wij bespreken graag met u de mogelijkheden en toepassingen van de thermometers. Behalve ons aanbod van thermometers bieden wij reparatie en kalibratie aan. Wij zijn een complete groothandel op het gebied van meetinstrumenten en zorgen ervoor dat wij alles onder één dak aanbieden. Dit is wel zo makkelijk voor u als klant.

Verschillende toepassingen voor analoge thermometers

Bij ons kunt u analoge thermometers kopen voor de meest uiteenlopende toepassingen:

  • kamerthermometers;
  • dieseluitlaat thermometers;
  • every angle thermometers;
  • capillaire thermometers.

Verder zijn er nog verschillende opties en losse onderdelen waar u uit kunt kiezen in het geval van een analoge thermometer, zoals:

  • speciale bulbs en stellen met opties;
  • bulbs and connections;
  • zakbuizen.

Schaalverdeling op analoge thermometers

In ons land zijn analoge kamerthermometers meestal voorzien van een schaalverdeling in graden Celsius (°C), maar natuurlijk is het ook mogelijk om de temperatuur in een andere eenheid te meten, bijvoorbeeld Kelvin (K) of Fahrenheit (°F). De thermometers zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen!

SI-eenheid

De temperatuureenheid Kelvin wordt vaak in de wetenschap gebruikt. Het is ook een zogenaamde SI-eenheid, wat betekent dat deze gebruikt wordt in het internationale stelsel. Hij wordt dan ook internationaal gebruikt, terwijl de eenheden Celsius en Fahrenheit beperkt zijn tot bepaalde delen van de wereld. Fahrenheit wordt gebruikt in de Verenigde staten bijvoorbeeld.

Kelvin heeft ook een absoluut nulpunt. Dat is in Celsius uit te drukken in -273,15 °C en het betekent dat het nooit kouder kan worden dan deze temperatuur.

Analoge thermometer kopen in eigen huisstijl

Wilt u een extra dimensie toevoegen aan uw thermometer? Bij Emvo Techniek is dit mogelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om uw analoge thermometer te voorzien met opdruk en/of eigen logo. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden, zodat het precies aansluit bij uw wensen. Wij vinden kwaliteit zeer belangrijk in onze producten en service, sterker nog: dat is onze kracht. Samen zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel wordt bezorgd, inclusief met mooie opdruk.

Bestel uw drukmeter bij Emvo Techniek

Heeft u een vraag omtrent analoge thermometers? Neem dan contact op. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Is onze chat online? Stuur een bericht en één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk reageren. Ideaal en makkelijk wanneer u snel een antwoord op uw vraag wilt.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid