Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Analoge thermometer | Digitale thermometer | Emvo Techniek

Thermometer analoog

Bij Emvo Techniek vindt u een ruim assortiment van analoge thermometers. Onder Thermometer voorraad en Thermometer Specials vindt u zowel digitale- als analoge thermometers van de hoogste kwaliteit. U vindt hier onder andere:

  • Analoge kamer thermometers;
  • Thermometers met contacten;
  • Digitale thermometers.

Wij bieden een jarenlange ervaring met specialistische vakkennis

Emvo Techniek heeft diverse specialisten in huis die voor u klaar staan. Wij geven u deskundig advies door onze specialistische vakkennis. Dit hebben wij weten op te bouwen door jarenlange ervaring. Graag bespreken wij met u alle mogelijkheden en toepassingen van de thermometers.

Of u nu een digitale- of analoge thermometer nodig heeft, wij adviseren wat het best past in uw situatie. Behalve ons aanbod van thermometers bieden wij een reparatieservice en kalibratie aan. Wij zijn een complete groothandel op het gebied van meetinstrumenten en zorgen ervoor dat wij alles onder één dak aanbieden. Dit is wel zo makkelijk voor u als klant!

Analoge thermometer kopen in eigen huisstijl

Wilt u graag een extra dimensie toevoegen aan uw thermometer? Bij Emvo Techniek is dit mogelijk! Wij bieden u de mogelijkheid om uw analoge thermometer te voorzien met opdruk en/of eigen logo. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden, zodat het precies aansluit bij uw wensen. Wij vinden kwaliteit zeer belangrijk in onze producten en service, wij bestempelen dit zelfs als onze kracht. Samen zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel wordt bezorgd, inclusief met mooie opdruk.

Wilt u meer informatie over Emvo Techniek of onze producten? Neem dan direct contact op. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Is onze chat online? Stuur direct een bericht en één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk reageren. Ideaal en makkelijk wanneer u direct een antwoord op uw vraag wilt!

Nieuw bij Emvo

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO