Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Soorten thermometer | Emvo Techniek | Kan de druk aan

Soorten thermometers

Om druk te kunnen meten, heeft u gespecialiseerde producten nodig. Hiervoor biedt Emvo Techniek diverse soorten thermometers aan. Daarnaast beslaat ons ruime assortiment manometers. Heeft u een complex vraagstuk en weet u niet welke meter u moet gebruiken voor de toepassing? Schakel onze expertise in. Met een advies op maat kunnen onze experts u goed helpen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al voor vele klanten een advies op maat weten voor te leggen!

Gevaarlijke omgevingen

Voor zowel mano- als thermometers bestaan hoge eisen in explosie gevaarlijke omgevingen. U vindt daarom bij Emvo Techniek een uitgebreid programma met explosie veilige manometers én thermometers. Deze zijn conform de IECEx en ATEX regelgeving. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Eenheden berekenen

Voor het berekenen van eenheden helpen wij u ook graag. Hiervoor hebben we een speciale tool gemaakt op onze website om u te helpen. Onder eenheden-berekenen vindt u deze tool. U vult de eenheden in en vervolgens wordt alles standaard voor u omgerekend.

Ruime voorraad digitale thermometers en meer!

Heeft u direct een bepaalde thermometer of manometer nodig? Maar weet u niet of wij deze op voorraad hebben? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Emvo Techniek hanteert een ruime voorraad door zijn goede relatie met diverse Europese fabrikanten. Hierdoor bieden wij een zeer compleet assortiment aan van de beste kwaliteit producten. Derhalve hebben wij deze ook zeer snel voor u besteld en in huis. Indien gewenst gaan we samen op zoek naar een betrouwbare vervoerder, zodat u uw producten snel in huis hebt. Door het hedendaagse netwerk van Emvo Techniek kunnen wij u hierin goed adviseren. Kwaliteit en flexibiliteit, twee begrippen die onze dienstverlening kenmerken!

Nieuw bij Emvo

Digitale manometers die zeer geschikt zijn voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze zeer gunstig in prijs.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Bedrijfsvideo