Soorten thermometers

Emvo Techniek biedt een uitgebreid assortiment van verschillende soorten thermometers. Tevens kunt u bij ons terecht voor manometers en druktransmitters. U heeft gespecialiseerde instrumenten nodig voor het meten van druk. Door jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend helpen met complexe vraagstukken. Voor iedere situatie en toepassing weten onze experts het juiste instrument voor u te adviseren. Vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen.

Analoge en digitale thermometers

Emvo Techniek is als groothandel gespecialiseerd in zowel mano- als thermometers. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende soorten thermometers:

Onder thermometers voorraad en thermometers specials vindt u het totale aanbod aan thermometers. Een totaaloverzicht van al onze producten vindt u in de catalogus. Door het leveren van kwaliteit en flexibiliteit zorgen wij ervoor dat u snel over uw bestelling beschikt.

Kies voor een nauwkeurige thermometer

Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn zeer belangrijke eisen bij meetinstrumenten. Het kan voorkomen dat het instrument in een explosiegevaarlijke omgeving dient te functioneren. Derhalve vindt u bij Emvo Techniek een uitgebreid programma van explosieveilige mano- en thermometers, conform de IECEx en ATEX regelgeving. Zo bent u verzekerd van een instrument dat functioneert in de gevaarlijkste omstandigheden. Eveneens staan wij voor u klaar met reparatie en kalibratie. Het is belangrijk dat uw instrument met regelmaat gecontroleerd wordt. Zo voorkomt u eventuele problemen en blijven uw meetinstrumenten nauwkeurig en betrouwbaar.

Verschillende soorten thermometers kopen

Bestel uw thermometer in onze webshop of vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen. U kunt Emvo Techniek bereiken via de live-chat, emvo@emvo.nl en +31(0)413-473037. Onze medewerkers verstrekken graag aan u een passend advies over alle verschillende soorten thermometers, zodat u de juiste meter krijgt. Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor meer informatie. Emvo Techniek kan de druk aan en dit laten wij met plezier aan u zien.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid