Soorten thermometers

EMVO Techniek biedt een uitgebreid assortiment van verschillende soorten thermometers. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor:

Onder thermometers voorraad en thermometers specials vindt u het totale aanbod aan thermometers. Een totaaloverzicht van al onze producten vindt u in de catalogus.

Snelle levering van alle soorten thermometers

In ons grote magazijn hanteren wij ruime voorraden; daardoor kunnen wij snel leveren en heeft u uw instrument binnen een paar dagen in huis. Zo beschikken wij over een handige Kardex-shuttle, waarin we instrumenten veilig en beschermd kunnen opslaan. Verder hebben wij uitstekende contacten met alle belangrijke Europese thermometer- en manometer producenten. We beschikken dus over een breed internationaal netwerk, waardoor wij alle soorten thermometers tegen heel aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden.

Kies voor een nauwkeurige thermometer

Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn zeer belangrijke eisen bij meetinstrumenten. Bij EMVO Techniek vindt u alleen de meest nauwkeurige meetinstrumenten voor alle omstandigheden. Wij hebben zowel analoge als digitale thermometers in allerlei uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de handige every angle analoge thermometer. Het afleesscherm kan in elke hoek gebogen worden, zodat de temperatuur altijd goed afleesbaar is. Ook digitale capillaire thermometers hebben wij in huis; bovendien kunt u bij ons ook terecht voor losse onderdelen.

Thermo-hygrometer

Met een thermo-hygrometer kunt u niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid in de gaten houden. Ze worden gebruikt om de binnenomstandigheden in woningen, kantoren en andere gebouwen te controleren. Een goede balans tussen temperatuur en luchtvochtigheid is immers belangrijk voor het comfort, maar ook de gezondheid van mensen. Daarnaast worden thermo-hygrometers ook gebruikt voor klimaatbeheersing in industriële en agrarische omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan broeikassen, maar ook aan opslagruimtes voor voedsel of farmaceutische producten.

Ook weerstations gebruiken de thermo-hygrometer overigens regelmatig. Door de temperatuur en luchtvochtigheid in de gaten te houden kunnen weerpatronen worden voorspeld en kan klimaatverandering bestudeerd worden.

Reparatie en kalibratie

Wij verkopen alleen de beste thermometers. Toch zullen ook die volgens de wetgeving 1x per jaar gekalibreerd moeten worden. Ook hiervoor bent u bij EMVO techniek aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en kalibratie van al uw thermometers. U ontvangt bij het kalibreren uiteraard een kalibratierapport, waarin de bevindingen vastgelegd worden. Zo weet u altijd zeker dat de temperaturen nauwkeurig worden gemeten en komen temperatuurgevoelige processen in uw bedrijf niet in gevaar.

Meer informatie over verschillende soorten thermometers

Bestel uw thermometer of vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen. U kunt EMVO Techniek bereiken via [email protected] en +31(0)413-473037. Heeft u advies nodig ? Onze deskundige medewerkers verstrekken graag aan u een passend advies over alle verschillende soorten thermometers, zodat u de juiste meter koopt. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als u meer informatie wilt.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid