Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriële thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Manometer hydrauliek | Manometers | Emvo Techniek

Manometer hydrauliek

Gevuld met weerstandsolie gaat een hydrauliek manometer langer mee dan andere instrumenten. Tevens zorgt deze olie ervoor dat condensvorming wordt voorkomen, smeert het de mechaniek én vindt er een verhoging van de nauwkeurigheid plaats. Hierdoor zijn hydrauliek manometers uitermate geschikt voor werkplaatspersen, straalcabines en zelfbouwprojecten. Bestel direct deze manometer en meet de gewenste druk.

Luchtdruk en waterdruk meten

Via eenheden berekenen kunt u alles omrekenen. Zo weet u hoe nauwkeurig uw manometer dient te zijn. Twijfelt u over het juiste instrument en wilt u snel geholpen worden? Experts van Emvo Techniek adviseren u graag over welk instrument voor uw situatie toepasselijk is. Maak gebruik van de Live-Chat voor een snel antwoord op uw vraag. Door ruime ervaring kennen wij voor iedere professionele toepassing het juiste instrument. Bent u werkzaam in een specialistische branche? Schroom dan niet om contact op te nemen, Emvo Techniek veert op van complexe vraagstukken.

Compleet assortiment van digitale manometers

Relatief nieuw in het assortiment van Emvo Techniek zijn digitale manometers. Deze zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze zeer gunstig in prijs! Emvo Techniek heeft diverse digitale manometers, volledig afhankelijk van de nauwkeurigheid. Zo hebben we instrumenten van 0.5% tot 0.02% nauwkeurigheid. Optioneel kunnen wij deze conform de ATEX en IECEx regelgeving afleveren. Dit betekent dat u de beschikking heeft over een explosieveilige manometer. Noodzakelijk wanneer er hoge eisen aan het instrument worden gesteld. Hier vindt u alle verschillende digitale manometers.

Koop uw manometer

Met een ruime voorraad van diverse manometers zijn wij als groothandel dé specialist voor uw instrument. Bestel uw hydrauliek manometer, zodat u snel de beschikking over het instrument hebt. Heeft u specialistische kennis nodig alvorens u een bestelling plaatst? Schakel onze specialisten in, wij helpen u graag met de nodige informatie over onze instrumenten. Wij kennen voor iedere professionele toepassing het juiste instrument.

Digitale manometers

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO