Manometer 250 bar

U bent op de website van EMVO Techniek omdat u een manometer met een bereik tot 250 bar zoekt. Dan bent u op precies het juiste adres. Onze lange ervaring maakt dat wij weten wat onze klanten nodig hebben. Een breed assortiment, snelle levering vanwege een grote voorraad en een uitstekende service. Ook na de aankoop van uw meetinstrument staan de specialisten van EMVO klaar om te helpen. Zo kunnen wij uw drukmeter ook kalibreren en reviseren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor industriële en automotive toepassingen

Onze digitale drukmeters zijn uitstekend geschikt voor toepassingen in de industrie. U vindt in onze webshop manometers met uiteenlopende bereiken en behuizingen. Voor gedetailleerde informatie bekijkt u onze brochure. Naast manometers met een bereik tot 250 bar bieden wij ook meetinstrumenten aan die geschikt voor het meten van druk in een particuliere omgeving. Bovendien vindt u in ons assortiment tevens:

  • Drukrecorders;
  • Drukverschil manometers;
  • Digitale manometers met voeding.

Bel ons voor meer informatie. We helpen u graag.

Hoge klantenwaardering

Onze klanten waarderen onze hoge servicegraad en klantgerichtheid. Bij EMVO Techniek vinden we dat dan ook zeer belangrijk. Naast een hoge kwaliteit drukmeters garanderen wij snelle levering en een uitstekende aftersales. Zo bieden wij hulp bij de montage van uw manometer en kunt u bij ons terecht voor kalibratie. Op deze manier blijft uw meetinstrument lang nauwkeurig en betrouwbaar. En indien uw drukmeter niet meer naar behoren werkt, repareren wij het graag voor u.

Neem nu contact met ons op

Heeft u uw manometer met een bereik tot 250 bar gevonden? Bestel dan direct via onze webshop. Zijn er echter nog vragen omtrent onze producten of dienstverlening? Stel ze dan via de live-chat, daar krijgt u snel een antwoord. Uiteraard kunt u ons ook bellen: +31(0)413-473037 of een email sturen: [email protected].

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid