Manometer 10 bar

Zoekt u een manometer met een specifiek bereik tot 10 bar? Dan bent u bij Emvo Techniek aan het juiste adres. Wij leveren al sinds 1982 manometers en drukmeters van de hoogste kwaliteit. In de loop van de tijd hebben wij veel specialistische kennis verkregen. Dat merkt u in ons komplete aanbod van meetinstrumenten. Ons personeel is uitstekend opgeleid en derhalve bijzonder goed in staat om u het juiste manometer te adviseren. Bekijk op uw gemak onze website en laat u verrassen door ons komplete assortiment.

Voor iedere toepassing het juiste meetinstrument

Er zijn allerlei toepassingen denkbaar waarvoor een manometer met een bereik tot 10 bar wenselijk is. Heeft u echter een meting waaraan andere eisen gesteld worden kan Emvo u ook uitstekend helpen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Diepzee manometers;
  • Manometers met chemical seal;
  • Analoge manometers.

Al onze manometers zijn verkrijgbaar met diverse bereiken en verschillende uitvoeringen. Zo bieden wij tevens drukmeters aan met een RVS of stalen behuizing. Bel ons voor meer informatie.

Service en klantgerichtheid staan centraal

Als u met ons in gesprek gaat, zult u merken dat wij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze specialisten denken gericht met u mee, zodat u bij ons altijd de juiste drukmeter tot 10 bar koopt voor uw toepassing. Tevens staan wij voor u klaar als uw meetinstrument gekalibreerd of gerepareerd moet worden. Daarvoor hebben wij een modern ingerichte werkplaats ter beschikking. Om uw manometer of thermometer snel weer accuraat en nauwkeurig te laten functioneren hebben wij speciaal daarvoor opgeleid personeel. Laat ons uw uitdaging weten, we kunnen met druk omgaan.

Bestel direct uw manometer

Heeft u gevonden wat u zocht? Dan kunt onmiddellijk het gewenste manometer tot 10 bar bestellen. Zijn er echter nog vragen en weet u niet zeker wat de juiste drukmeter is voor uw toepassing? Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

 

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid