Manometer 10 bar

Zoekt u een manometer met een specifiek bereik tot 10 bar? Dan bent u bij EMVO Techniek aan het juiste adres. Wij leveren al sinds 1982 manometers en drukmeters van de hoogste kwaliteit. In de loop van de tijd hebben wij veel specialistische kennis verkregen. Dat merkt u in ons komplete aanbod van meetinstrumenten. Ons personeel is uitstekend opgeleid en derhalve bijzonder goed in staat om u het juiste manometer te adviseren. Bekijk op uw gemak onze website en laat u verrassen door ons komplete assortiment.

Voor iedere toepassing het juiste meetinstrument

Er zijn allerlei toepassingen denkbaar waarvoor een manometer met een bereik tot 10 bar wenselijk is. Heeft u echter een meting waaraan andere eisen gesteld worden kan EMVO Techniek u ook uitstekend helpen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

De juiste 10 bar manometer

Onze specialisten kunnen u uitstekend adviseren bij het kiezen van de juiste manometer. Er zijn namelijk veel factoren waarmee rekening gehouden dient te worden.

Een manometer met een maximaal bereik van 10 bar kan druk meten bij een medium dat normaalgesproken een druk geeft van maximaal de helft tot tweederde daarvan, dus zo’n 5 tot 7 bar. Op die manier wordt de waarde het meest nauwkeurig aangegeven en is er ruimte om overdruk af te lezen. Wanneer de druk van het medium dat u wil meten doorgaans al 10 bar is, heeft u dus een manometer nodig met een schaalverdeling die minimaal tot 15 bar gaat.

Verder is het belangrijk om te bedenken welke grootte voor uw situatie het meest praktisch is. Wij hebben verschillende maten, bijvoorbeeld 63 mm en 100 mm doorsnee.

Ook de plaats voor de aansluiting is van belang. Wanneer de manometer geplaatst wordt op een paneel, is een achteraansluiting en een flens met bevestigingsgaatjes gewenst. Wanneer u de manometer rechtstreeks op een buis wil aansluiten, is wellicht een onderaansluiting beter. Houdt ook rekening met de afleeshoek.

Drukstoten en trillingen

Heeft u een 10 bar manometer nodig voor het meten van druk in een omgeving waar trillingen, schokken of grote drukstoten voorkomen? Dan kunt u het beste kiezen voor een manometer die gevuld is met glycerine. De glycerine zorgt ervoor dat de aanwijsnaald altijd stabiel blijft, zodat u te allen tijde de druk juist kunt aflezen. Tevens zorgt de glycerine ervoor dat het mechanisme door de omgevingsinvloeden niet te snel verslijt.

Al onze manometers zijn verkrijgbaar met diverse bereiken en verschillende uitvoeringen. Zo bieden wij tevens drukmeters aan met een RVS of stalen behuizing. Bel ons voor meer informatie.

Service en klantgerichtheid staan centraal

Als u met ons in gesprek gaat, zult u merken dat wij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze specialisten denken gericht met u mee, zodat u bij ons altijd de juiste drukmeter tot 10 bar koopt voor uw toepassing. Tevens staan wij voor u klaar als uw meetinstrument gekalibreerd of gerepareerd moet worden. Daarvoor hebben wij een modern ingerichte werkplaats ter beschikking. Om uw manometer of thermometer snel weer accuraat en nauwkeurig te laten functioneren hebben wij speciaal daarvoor opgeleid personeel. Laat ons uw uitdaging weten, we kunnen met druk omgaan.

Bestel direct uw manometer

Heeft u gevonden wat u zocht? Dan kunt onmiddellijk het gewenste manometer tot 10 bar bestellen. Zijn er echter nog vragen en weet u niet zeker wat de juiste drukmeter is voor uw toepassing? Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

 

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid