Toepassingen voor industriële thermometers

Bij EMVO Techniek kunt u terecht voor een breed scala aan industriële thermometers. De toepassingen waarbij deze thermometers gebruikt worden zijn zeer divers. Zo zijn er thermometers die gebruikt worden in de installatietechniek, bijvoorbeeld voor een cv installatie, maar in veel meer industrieën en sectoren zijn thermometers belangrijk voor een correct verloop van de processen.

Thermometers in de installatietechniek

Thermometers in de installatietechniek

In de installatietechniek zijn thermometers echt onmisbaar om de temperatuur van verschillende componenten, vloeistoffen of luchtstromen te meten. In diverse installaties worden ze gebruikt voor het monitoren en regelen van de temperaturen. Natuurlijk moeten de thermometers voldoen aan bepaalde kenmerken zodat ze betrouwbare metingen kunnen verrichten en effectief kunnen functioneren in uiteenlopende omgevingen.

Thermometers in de procesindustrie

Thermometers in de procesindustrie

In de procesindustrie worden grondstoffen of halffabricaten omgezet in eindproducten via fysieke, chemische of biologische processen. Dat kan de chemische industrie zijn, maar ook de petrochemische, farmaceutische of de levensmiddelenindustrie zijn, maar ook andere productieomgevingen waarin doorlopende of batchmatige processen worden toegepast. Thermometers spelen een cruciale rol bij het meten en regelen van temperaturen in verschillende stadia van die productieprocessen.

Thermometers in cv-ketels en cv-installaties

Thermometers in cv-ketels en cv-installaties

Een belangrijk onderdeel van de installatietechniek zijn cv-installaties. Veel van onze thermometers komen uiteindelijk terecht in een cv-ketel, of elders in een cv-installatie. De rol van thermometers in cv-installaties is van cruciaal belang voor een efficiënte werking en het handhaven van een optimaal binnenklimaat. Bij EMVO Techniek vindt u thermometers voor elke cv-ketel of -installatie en hebben we de kennis in huis om u te adviseren over het juiste instrument.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid