Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Gasdrukmeter | Drukmeter | Emvo Techniek

Gasdrukmeter

Wilt u een gasdrukmeter kopen voor het meten van gas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Emvo Techniek herbergt een uitgebreid assortiment van drukmeters, manometers en thermometers. Bestel eenvoudig uw gasdrukmeter via onze website door het aanvragen van een offerte. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor passend advies. Met gedreven vakspecialisten weten wij voor elke toepassing en omgeving hét juiste meetinstrument te adviseren!

Drukverschilmeter gas

Druk kan gemeten worden in overdruk, onderdruk én verschildruk. Het is van belang dat het meetinstrument voor de juiste toepassing ingezet wordt. Hierbij zijn belangrijke kernwaarden betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. U kunt bij Emvo Techniek terecht voor:

Kalibreren en repareren van gasdrukmeters

Voor industriële toepassingen is een foutloze werking van meetinstrumenten van vitaal belang. Een ongeluk zit, zoals gezegd, in een klein hoekje. Het regelmatig laten controleren van regel- en meetcomponenten kan (ernstige) problemen voorkomen. Voor het reviseren, kalibreren én repareren van uw gasdrukmeter helpen wij u graag. Emvo Techniek beschikt over een vakkundige werkplaats met internationaal gecertificeerde referentie-apparatuur. Dit maakt ons uitermate geschikt voor revisie, kalibratie én reparatie van meetinstrumenten.

Een gasdrukmeter kopen

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u een passend advies omtrent drukmeters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Doordat wij onszelf als groothandel bewust hebben toegelegd op meetinstrumenten, weten wij keer op keer hét juiste product voor onze klanten te adviseren. Benieuwd? Vraag dan direct een offerte aan voor uw gasdrukmeter. Emvo Techniek: wij kunnen de druk aan!

U kunt onze catalogus downloaden voor een totaaloverzicht van al onze meetinstrumenten. Zo vertegenwoordigen wij meerdere fabricaten om voor onze klanten een compleet instrumentenpakket aan te kunnen bieden.

Digitale manometers

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO