Buisveermanometer

Voor de aankoop van een buisveermanometer gaat u naar EMVO Techniek. Door onze lange ervaring kunnen wij ons met recht dé drukspecialist noemen. Wij bieden onze klanten daarnaast een uitstekende service en een hoge klantgerichtheid. Dat merkt u als u het gesprek met ons aangaat. Onze specialisten denken gericht met u mee zodat u het goede Bourdon manometer koopt. Ook voor andere drukmeters en thermometers bezoekt u de website van EMVO Techniek. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Voor iedere omgeving het juiste meetinstrument

Buisveermanometers kunnen gebruikt worden voor het meten van druk vanaf 0.6 bar. Het is een mechanisch drukmeetinstrument en werkt dus zonder batterij of stroom. Dit Bourdon manometer wordt vaak gebruikt bij industriële toepassingen. U vindt bij ons echter ook drukmeters die geschikt zijn voor andere toepassingen. Denk daarbij aan:

  • Glycerine gevulde manometers;
  • Lage druk manometers;
  • Zuurstofmanometers.

In onze brochure vindt u het komplete aanbod van EMVO Techniek. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van ons assortiment. Heeft u een bijzondere toepassing of weet u niet welke drukmeter het best geschikt is? Neem contact met ons op, onze specialisten beantwoorden graag uw vragen.

Maak kennis met de service van EMVO Techniek

Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Derhalve bieden wij niet alleen een kompleet assortiment aan. Bij ons heeft u tevens de mogelijkheid om uw buisveermanometer te laten kalibreren en repareren. Ook voor een komplete revisie van uw drukmeter kunt u bij ons terecht. Onze modern uitgeruste werkplaats en het goed opgeleide personeel zorgen ervoor dat uw manometer snel weer probleemloos werkt.

Vraag nu een offerte aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod buisveermanometers in ons assortiment? Heeft u nog specifieke vragen aangaande een Bourdon manometer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid