Kalibratie thermometers

Wilt u uw thermometer laten kalibreren? Voor een zorgeloze werking van uw meetinstrument? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Met behulp van geavanceerde apparaten kalibreren wij uw thermometer op een vakkundige wijze. Gevolg: het meetinstrument werkt weer feilloos, betrouwbaar én nauwkeurig. Precies zoals het hoort.

Dé perfecte afstemming van uw thermometer

Kalibratie van uw thermometer is zeer belangrijk voor dé perfecte afstemming. Uw thermometer moet namelijk altijd correct werken; in elke omgeving onder alle omstandigheden. Wij helpen u graag hierbij. Kies er daarom voor om regelmatig uw regel- en meetcomponenten te laten controleren. Zodoende worden problemen voorkomen. Kiest u Emvo Techniek voor het laten kalibreren van uw thermometer? Dan kunt u rekenen op de onderstaande punten uit de opsomming:

  • Een professionele werkplaats;
  • Gebruik van internationaal gecertificeerde referentie-apparatuur;
  • Professioneel personeel met een jarenlange ervaring.

Voor al uw meetinstrumenten

Naast kalibratie staan wij voor het vakkundig reviseren én repareren van thermometers. Wat uw wensen ook zijn, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid staan centraal bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Verder kunt u bij ons vertrouwen op een enorme productkennis, hoge kwaliteit producten én een ruime voorraad. Van het leveren van manometers tot het kalibreren van thermometers, Emvo Techniek staat klaar voor al uw vragen met betrekking tot meetinstrumenten.

Wij voorzien u graag van informatie

Heeft u een vraag of wenst u passend advies op het gebied van drukmeters? Wij voorzien u graag van meer informatie. Geef ons hiervoor gerust een belletje op telefoonnummer: +31(0)413-473037. Daarnaast kunt u een mail sturen naar [email protected] met uw vraag. In onze catalogus vindt u het complete aanbod aan meetinstrumenten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden.

Calibration station / kalibratiestation / kalibrierung
Calibration report / Kalibratierapport / Kalibrierungsbericht

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid