Kalibratie thermometers

Wilt u uw thermometer laten kalibreren? Het is belangrijk om thermometers in industriële processen en de installatietechniek regelmatig te laten kalibreren. Zo weet u zeker dat uw instrument naar behoren werkt. Stuur uw thermometers op naar EMVO Techniek, dan zorgen wij ervoor dat ze binnen enkele werkdagen gekalibreerd worden. Inclusief kalibratierapport!

Een perfect afgestelde thermometer

Kalibratie van uw thermometer is van groot belang. Het instrument moet immers altijd en overal correct werken, ook onder bijzondere omstandigheden. EMVO Techniek helpt u daar graag bij. Door uw meetinstrumenten regelmatig te laten controleren worden problemen voorkomen. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Deskundig personeel met jarenlange ervaring;
  • Internationaal gecertificeerde referentie-apparatuur;
  • Een snelle afhandeling van de kalibratie.

Reparatie

U kunt ook terecht bij ons wanneer uw thermometer gerepareerd moet worden. Vaak is het echter zo, dat de kosten voor reparatie hoger zijn dan die voor de aanschaf van een nieuwe thermometer. Daarom bekijken we altijd van tevoren wat de beste optie voor u is, zodat u niet onnodig op kosten gejaagd wordt. Dat is onderdeel van onze EMVO-service: wij denken graag met u mee!

Voor al uw thermometers

Bij EMVO Techniek hebben we een zeer ruim assortiment aan thermometers voor allerlei doeleinden. Van bimetaal thermometers tot buisklemthermometer, maar ook speciale thermometers zoals analoge of digitale capillaire thermometers: voor elke toepassing is er wel een thermometer te vinden. Weet u niet welk instrument u het beste kunt kiezen? Laat u adviseren door onze specialisten wanneer u er niet uitkomt; ons team staat voor u klaar!

Contact

Neem contact op met onze servicedesk als u vragen of opmerkingen heeft over onze kalibratie service of één van onze andere diensten. Ook als u meer informatie wilt over onze producten, horen wij dat graag! Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op 0413-473037. Natuurlijk kunt u ook altijd even een mailtje sturen.

Calibration station / kalibratiestation / kalibrierung
Calibration report / Kalibratierapport / Kalibrierungsbericht

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid