Waterdrukmeter

Bent u op zoek naar een waterdrukmeter voor het meten van overdruk, onderdruk of verschildruk in uw waterleiding of cv-ketel? Als groothandel in manometers, thermometers én drukmeters bieden wij hét complete pakket met betrekking tot meetinstrumenten. Bekijk de vele mogelijkheden op onze website en vraag eenvoudig een offerte aan voor uw waterdrukmeter. Enige vragen stelt u via emvo@emvo.nl of +31(0)413-473037. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze live-chat om snel een passend antwoord op uw vragen te verkrijgen. Wij helpen u graag.

Waterdrukmeter voor waterleiding of cv-ketel

Al sinds 1982 zijn wij dé specialist op het gebied van drukmeters. Hedendaags kunnen wij onszelf onderscheiden van onze concurrenten door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten, diepgaande productkennis én een klantgerichte aanpak. Het uitgebreide assortiment van EMVO Techniek omslaat in diverse kastmaterialen en uitvoeringen onder andere:

Kortom: u vindt altijd de gewenste waterdrukmeter bij EMVO Techniek, uiteraard conform EN837-1 kwaliteit.

Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid

U moet te allen tijde op uw waterdrukmeter kunnen vertrouwen. Het is dan ook belangrijk om regelmatig uw regel- en meetcomponenten te laten controleren. Zodoende kunt u zelfs onder de zwaarste omstandigheden op het meetinstrument vertrouwen. In onze werkplaats hebben wij door de jaren heen al vele drukmeters mogen reviseren, kalibreren én repareren. Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden wordt gewerkt met internationaal gecertificeerde referentie-apparatuur. Belangrijke kernwaarden zijn hierbij betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Een (digitale) waterdrukmeter kopen

Vraag een offerte aan of neem contact op voor het bestellen van uw waterdrukmeter. Door gericht te luisteren, weten wij keer op keer voor onze klanten hét juiste product te adviseren. U kunt alvast onze catalogus downloaden om een inzicht te verkrijgen in ons complete productengamma. EMVO Techniek: wij kunnen de druk aan.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid