Vacuümmeter kopen

Een vacuümmeter kopen doet u bij dé groothandel in meetinstrumenten: EMVO Techniek. Heeft u een vacuummeter nodig voor het meten van onderdruk? Bekijk ons complete assortiment in de catalogus. U kunt uw bestelling plaatsen door een offerte aan te vragen. Eventuele vragen kunt u stellen door contact met ons op te nemen. Wij helpen graag.

Dé specialist in drukmeting

Koopt u een vacuümmeter bij EMVO Techniek? Wij helpen u bij het kiezen van het juiste meetinstrument in uw (werk)omgeving. Als erkende groothandel onderscheiden wij ons door vakmanschap, productkennis, service én een enorme efficiency. Voor een overzicht van de mogelijkheden met betrekking tot het meten van onderdruk, bovendruk en drukverschillen, kunt u terecht onder:

Manometer vacuüm

Een vacuümmeter is een manometer die de onderdruk meet. Dat wil zeggen: de druk onder de atmosferische druk. De waarden van vacuüm of onderdruk wordt dan ook altijd in negatieve waarden weergegeven. Een volledig vacuüm heeft een waarde van -1 barg, of 15 psig. Verwar overigens atmosferische druk niet met absolute druk: atmosferische druk is de luchtdruk op zeeniveau, absolute druk wordt gemeten vanaf het absolute nulpunt, dat lager ligt dan de atmosferische druk.

Toepassingen voor vacuümmeters

Vacuümmeters kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Bij het verpakken van voedingsmiddelen wordt bijvoorbeeld vaak gebruik gemaakt van een vacuüm, maar ook in de veel andere industrieën wordt er gebruik van gemaakt. De Pick& Place techniek bijvoorbeeld, een logistieke term, maakt gebruik van vacuüm voor het oppakken, verplaatsen en positioneren van producten. In magazijnen en bij assemblagelijnen wordt deze techniek veel toegepast.

Een vacuümmeter kopen conform uw wensen

De mogelijkheden bij EMVO Techniek zijn eindeloos. Zo bieden wij een uitgebreid assortiment van meetinstrumenten. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om een vacuümmeter conform uw eigen wensen te kopen. Wist u bijvoorbeeld dat u eenvoudig een eigen logo of opdruk aan uw meetinstrument kunt laten toevoegen? Geen probleem. Voor meer informatie omtrent het personaliseren van uw meetinstrument verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan samen gericht kijken naar mogelijkheden.

Personalisering van uw meetinstrument is natuurlijk een leuke extra service die wij bieden. Wij vinden het echter belangrijker dat uw vacuümmeter onder alle omstandigheden perfect functioneert. Hiervoor adviseren wij onze klanten om hun meetinstrumenten met enige regelmaat te laten controleren op de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Meer informatie omtrent hierover vindt u onder kalibratie en reparatie.

Neem contact met ons op

Heeft u enige vragen over één van onze producten of wilt u snel een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee en laten zien waarom wij een vacuümmeter koopt bij EMVO Techniek.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid