Thermometer bestellen

EMVO Techniek is een gespecialiseerde groothandel én fabrikant in thermometers, manometers en druktransmitters. Heeft u een industriële thermometer nodig? Of bent u op zoek naar een goede, professionele thermometer voor andere doeleinden? Bij ons bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons niet alleen eenvoudig uw thermometer bestellen; wij verzorgen ook het onderhoud en maken de thermometer voor u op maat.

Bestel de juiste thermometer voor uw omstandigheden

Voor het meten van temperatuur moet u beschikken over een betrouwbare thermometer. De ene thermometer is bovendien de andere niet: het hangt van de omstandigheden af, welk instrument voor u het meest geschikt is. Zo zal in een vochtige omgeving een thermometer met rvs behuizing vereist zijn. Bij ons kunt u de meest uiteenlopende thermometers bestellen, bijvoorbeeld:

Het totale aanbod aan thermometers vindt u in onze catalogus. Kijk ook eens onder Thermometers voorraad en Thermometers specials voor alle mogelijkheden.

Waarom een thermometer bestellen bij EMVO Techniek?

Van digitale tot analoge thermometers en van buisklem- tot bimetaal thermometers; EMVO Techniek levert een compleet assortiment aan verschillende soorten thermometers. Wij hebben een ruim magazijn waar wij een uitgebreide voorraad hanteren. Daardoor kunnen wij zorgen voor een snelle levering. Bovendien hebben wij uitstekende relaties met Europese fabrikanten, én kunnen wij in onze werkplaats uw thermometer aanpassen naar uw wensen. Daardoor is bij ons nagenoeg alles mogelijk. U kunt bij ons rekenen op een hoge, constante kwaliteit in combinatie met een enorme flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat wij bij uitstek geschikt zijn voor het leveren van thermometers.

Kalibratie en reparatie

Naast het bestellen en aanpassen van uw (industriële) thermometer, kunt u bij ons ook terecht voor kalibratie en reparatie. Zo zorgt u ervoor dat uw thermometer altijd een betrouwbare én nauwkeurige meting geeft. Wacht niet tot het te laat is en laat uw regel- en meetcomponenten met enige regelmaat controleren. Uiteraard krijgt u van ons een kalibratierapport, waarin alle benodigde gegevens voor de administratie opgenomen zijn.

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u snel een thermometer bestellen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers laten graag aan u zien waarom u bij EMVO Techniek moet zijn voor de betrouwbaarste instrumenten en service.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid