Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriële thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Meer over Emvo | Manometer – Thermometer | Emvo Techniek

Meer over Emvo

Al sinds 1982 een ware specialist op het gebied van mano- en thermometers.

Emvo Techniek kan de druk aan!

Wij hebben ons als groothandel bewust toegelegd op mano- en thermometers van uitstekende Europese kwaliteit. Hierdoor kunnen we onszelf oprecht een specialist in ons vakgebied noemen. Naast onze kwalitatief hoogwaardige producten onderscheiden wij ons door diepgaande productkennis, efficiency en servicegerichtheid. Wij veren op van een complex vraagstuk en kunnen niet wachten om u te adviseren over de mogelijkheden die er zijn!

Ruim assortiment

Vanwege onze goede relatie met diverse Europese fabrikanten kunnen we een breed pakket mano- en thermometers aanbieden. Omdat we servicegerichtheid hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij altijd een ruim assortiment instrumenten op voorraad van waaruit wij een snelle levering kunnen garanderen.

Service en vakkennis

Ons enthousiaste team staat voor u klaar met deskundig advies en specialistische vakkennis en wij adviseren u dan ook graag over de verschillende toepassingen. Samen kiezen we het juiste instrument en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kunt u óók voor reparatie en kalibratie bij ons terecht.

Kwaliteit en flexibiliteit, dát is onze kracht! Samen met een betrouwbare vervoerder, zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk uw bestelde product ontvangt.

Emvo Techniek; Wij kunnen de druk aan!


Even kennismaken met......

De sterspelers van Emvo Techniek. Stuk voor stuk gedreven en enthousiaste medewerkers waar het plezier vanaf straalt. Maakt niet uit waar het druk is en wat hun functie is, iedereen springt graag bij. Met recht een team waar wij trots op zijn.

Wilbert Fassbender

Vanaf 1998 heeft Wilbert de leiding van Emvo Techniek over mogen nemen van zijn schoonvader Martien Vogels en zijn vrouw Marianne Fassbender-Vogels. Wilbert bepaalt en formuleert het beleid en voert daarnaast de algemene leiding over het bedrijf. “Het is belangrijk om toekomstgericht te werken; hoe kan het beter, efficiënter, vernieuwender en professioneler en hoe kunnen we nóg flexibeler zijn om zo de klant snel te kunnen leveren en de kwaliteit te bieden waar wij achter staan.” Wilbert is trots op zijn bedrijf, producten en hechte, servicegerichte team. “Wij denken graag in oplossingen”.

Joost Meuwissen

Als Commercieel manager versterkt Joost sinds 2011 het team. Met zijn commercieel technische achtergrond en ruime productkennis adviseert hij u op het gebied van de druk- en temperatuurtechniek. “Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering. Door continu in gesprek te blijven met onze klanten en leveranciers, weten wij wat er leeft. Wij zijn daarom in staat om het verschil te maken qua service en kwaliteit.”

Lisette van der Kallen

Al sinds 2005 kunt u voor al uw financiële vragen terecht bij Lisette. Als boekhoudkundig administratief medewerkster is zij verantwoordelijk voor de volledige crediteuren- en debiteurenadministratie. Ook zet ze graag haar technische kennis in wanneer zij klanten te woord staat. “Net dat stapje meer zetten voor de klanten vinden wij erg belangrijk bij Emvo Techniek”. Iets wat marathonloopster Lisette maar al te goed kan.

Emvo - Ruud Peters

Ruud Peters

Uitpakken van binnengekomen producten, opbergen op de juiste plaats in het magazijn en verkochte producten inpakken en verzendklaar maken. Ruud heeft een jarenlange ervaring met magazijnwerk. Ruud is zeer vertrouwd met de moderne kwaliteitssystemen en is bedreven met het kalibreren en repareren van de  instrumenten. Samen met Ans, is Ruud de drijvende kracht in het Emvo magazijn. “De samenwerking binnen Emvo is als een goedlopende motor”. In de verkoop helpt Ruud, met zijn perfecte Noorse taalbeheersing, ook onze Scandinavische cliënten. Ruud is, net als zijn collega’s, trots op zijn werk en samen zorgen zij ervoor dat de klant zo snel mogelijk het juiste product ontvangt.

Ans Evers & Moos

Ze is trots op haar werk en dat is te zien. Sinds het begin van Emvo Techniek beheert Ans een smetteloos magazijn, waar ze elk inkomend product uitpakt en op een precieze locatie opslaat. Ze bereidt verkochte producten zorgvuldig voor op levering. Er is geen product dat ze niet kent vanwege haar jarenlange ervaring. Ze geniet van haar werk, het gezelschap van haar collega's en het hechte team. 'Als er iets opduikt, helpen we elkaar - op alle mogelijke manieren.'

Mieke Branten

Mieke heeft genoten van haar werk als commerciële interne dienstverlener. Sinds 2008 is ze verantwoordelijk voor zowel de verkoop als de inkoop van componenten. 'Door middel van on-point inkoop kunnen we onze klanten kwaliteitsproducten leveren tegen concurrerende prijzen.' Met haar technische kennis en luistervaardigheid geeft ze elke klant het juiste advies. Als een echte teamspeler springt Mieke in waar nodig. Snelle en flexibele levering is mogelijk mede dankzij haar bijdrage. 'Ons team is prettig en we begrijpen elkaar en vullen elkaar goed aan.'

Ron Gräper

Ron Gräper

Als ervaren nestor van het bedrijf kan Ron Gräper al zijn commerciële vaardigheden iedere dag toepassen. Door zijn jarenlange inzet in druk- en temperatuurtechniek is dat Ron zeer toevertrouwd. Ron heeft veel ervaring met de technische groothandel en productiebedrijven door verkoop van onder andere afsluiters en manometers. Volgens Ron heeft hij met Emvo Techniek een solide familiebedrijf gevonden, met volop kansen voor individuele invulling van de functie en persoonlijke ontwikkeling. Volgens Ron is de diversiteit aan toepassingen een geweldig uitdaging, van duikboot tot Dakar-schokdempers. Alle expertise is iedere dag hard nodig.         

Marianne Fassbender-Vogels

Marianne Fassbender-Vogels stond samen met haar vader Martien Vogels aan de wieg van Emvo Techniek. Ze kent hierdoor alle facetten van het bedrijf: verkoop, inkoop, administratie, magazijn. De laatste jaren is ze het echter wat rustiger aan gaan doen. Veel taken heeft ze inmiddels overgedragen, maar in drukke tijden helpt ze nog graag een handje mee. “Ik vind het nog steeds heerlijk om met z’n allen de ‘klus’ te klaren. En dan ben ik iedere keer weer trots op het resultaat!”

Nieuw bij Emvo

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO