Manometer vacuum

Wilt u een manometer kopen voor het meten van vacuum of perslucht? Dan biedt een vacuummeter dé uitkomst. Bestel eenvoudig uw vacuummeter door het aanvragen van een offerte. Heeft u enige twijfels over het juiste meetinstrument? Wij verzoeken u om dan contact met ons op te nemen. Zo hebben wij de beschikking over vakkundige medewerkers die u van passend advies voorzien. Dit zorgt ervoor dat u te allen tijde het juiste meetinstrument voor uw toepassing verkrijgt.

Meten van gas-, water- of luchtdruk

Een vacuummeter wordt gebruikt voor het meten van de onderdruk. Veelal zijn deze meters voorzien van een aansluitnippel, vier- of zeskant. Voor het aansluiten van vacuümmeters heeft u een passende sleutel nodig. Indien u hulp nodig heeft bij het aansluiten van uw meetinstrument, helpen wij u graag. Met betrekking tot (digitale) vacuümmeters kunt u bij Emvo Techniek terecht voor onder andere:

Het complete aanbod vindt u onder digitale manometers. De keuze van uw meetinstrument is zeer belangrijk. Er is namelijk een behoorlijk verschil in de nauwkeurigheid die gemeten wordt. Laat u daarom bij enige twijfels vrijblijvend adviseren door onze specialisten.

Afstemmen van uw meetinstrument

Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn twee belangrijke begrippen die centraal staan bij manometers voor het meten van vacuum. Om uw meetinstrumenten in de beste conditie te houden, is het belangrijk om uw regel- en meetcomponenten met enige regelmaat te laten controleren. Emvo Techniek beschikt over een complete werkplaats voor het controleren van uw meetinstrument. Met behulp van geavanceerde apparaten voorkomen wij problemen door uw manometer te repareren, te kalibreren of te reviseren. Kortom, voor een juiste afstemming van uw meetinstrument helpen wij u graag.

Manometer kopen voor meten van vacuum

Bestel uw vacuummeter bij Emvo Techniek, úw groothandel in manometers, thermometers en druktransmitters. Vragen? Stel ze gerust.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid