Druktransmitter

Met een druktransmitter kunt u gemakkelijk druk meten in een vloeistof of gas. Het product kent vele toepassingen. Zo wordt het veelal gebruikt in de industriële- en automotive sector. Door onze jarenlange ervaring en ver doorgevoerde automatisering kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij vertegenwoordigen meerdere fabricaten om het complete instrumentenpakket te leveren. Vraag een offerte aan door contact op te nemen met Emvo Techniek.

Wat is een druktransmitter

Druktransmitters worden toegepast in industriële machines om druk te meten. Wanneer de druk te hoog wordt, krijgt de gebruiker een melding. Zo worden eventuele rampen voorkomen. Bovendien meet een druktranspitter zowel het drukniveau als het drukverschil. De materialen van de drukmeter zijn immuun voor straling en elektromagnetische velden, waardoor het vrijwel iedere omgeving kan weerstaan én volledig kan worden ondergedompeld.

Een vakkundige werkplaats voor uw drukopnemer

Emvo Techniek levert als groothandel in mano- en thermometers een groot assortiment van meters. Deze zijn veelal leverbaar op voorraad, waardoor wij een snelle levertijd kunnen garanderen. Wij bieden daarnaast de volgende voordelen:

  • Diepgaande productkennis;
  • Uitgebreide kennis;
  • Alles onder één kap: reparatie én kalibratie is mogelijk bij Emvo Techniek.

Vraag een offerte aan voor uw drukmeter

Bent u op zoek naar een druktransmitter? Als specialist in meters kunnen wij u uitstekend adviseren omtrent welke meter het meest geschikt is in uw omgeving én situatie. Heeft u andere vragen of wilt u het gesprek met ons aangaan? Neem daarvoor contact op met Emvo Techniek, wij zijn bereikbaar via de telefoon en mail. Met de live-Chat worden uw vragen snel beantwoord.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid