Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Druktransmitter | Drukmeter | Emvo Techniek

druktransmitter

In het uitgebreide assortiment van Emvo Techniek vindt u druktransmitters. Met een druktransmitter kunt u gemakkelijk druk meten in een vloeistof of gas. Het product kent vele toepassingen. Zo wordt het veelal gebruikt in de industriële- en automotive sector. Door onze jarenlange ervaring en ver doorgevoerde automatisering kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij vertegenwoordigen meerdere fabricaten om het complete instrumentenpakket te leveren.

Werking van een drukmeter

Druktransmitters worden toegepast in industriële machines om druk te meten. Wanneer de druk te hoog wordt, krijgt de gebruiker een melding. Zo worden eventuele rampen voorkomen. Bovendien meet een druktranspitter zowel het drukniveau als het drukverschil. De materialen van de drukmeter zijn immuun voor straling en elektromagnetische velden, waardoor het vrijwel iedere omgeving kan weerstaan én volledig kan worden ondergedompeld.

Emvo Techniek biedt een vakkundige werkplaats voor uw meter!

Emvo Techniek levert als groothandel in mano- en thermometers een groot assortiment van meters. Deze zijn veelal leverbaar op voorraad, waardoor wij een snelle levertijd kunnen garanderen. Wij bieden daarnaast de volgende voordelen:

  • Diepgaande productkennis;
  • Uitgebreide kennis;
  • Alles onder één kap: reparatie én kalibratie is mogelijk bij Emvo Techniek!

Vraag een offerte aan voor uw meetinstrument

Bent u op zoek naar een druktransmitter? Bestel deze direct in het ruime assortiment van Emvo Techniek. Als specialist in meters kunnen wij u uitstekend adviseren omtrent welke meter het meest geschikt is in uw omgeving én situatie. Heeft u andere vragen, of wilt u het gesprek met ons aangaan? Neem daarvoor contact op met Emvo Techniek, wij zijn bereikbaar via de telefoon en mail. Met de Live-Chat worden uw vragen direct beantwoord.

Nieuw bij Emvo

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO