Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Druktransmitter | Drukmeter | Emvo Techniek

druktransmitter

In het complete assortiment van Emvo Techniek vindt u druktransmitters. Met een druktransmitter kunt u gemakkelijk druk meten in een vloeistof of gas. Het product kent vele toepassingen. Zo wordt het veelal gebruikt in de industriële- en automotive sector. Door jarenlange ervaring en een ver doorgevoerde automatisering kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij vertegenwoordigen meerdere fabricaten om het complete instrumentenpakket te leveren.

Werking drukmeter

Druktransmitters worden toegepast in industriële machines om druk te meten. Wanneer de druk te hoog wordt, krijgt de gebruiker een melding. Zo worden eventuele rampen voorkomen! Bovendien meet deze meter het drukniveau alsmede het drukverschil. De materialen van de meter zijn immuun voor straling en elektromagnetische velden, waardoor het vrijwel iedere omgeving kan weerstaan én volledig kan worden ondergedompeld.

Voordelen Emvo Techniek

Emvo Techniek levert als groothandel in mano- en thermometers een groot assortiment meters. Deze zijn veelal leverbaar op voorraad, waardoor wij een snelle levertijd kunnen garanderen. Wij bieden daarnaast de volgende voordelen:

  • Diepgaande productkennis;
  • Alles onder één kap: reparatie én kalibratie is mogelijk bij Emvo Techniek!

Bent u op zoek naar een druktransmitter? Bestel deze direct in het ruime assortiment van Emvo Techniek. Als specialist in meters kunnen wij u uitstekend adviseren omtrent welke meter het meest geschikt is in uw omgeving én situatie. Heeft u andere vragen of wilt u het gesprek met ons aangaan? Neem daarvoor contact op met Emvo Techniek, wij zijn bereikbaar via de telefoon en mail. Met de Live-Chat worden uw vragen direct op de website beantwoord, mits online.

Nieuw bij Emvo

Digitale manometers die zeer geschikt zijn voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze zeer gunstig in prijs.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Bedrijfsvideo