Drukmeter kopen

Een drukmeter kopen? Bekijk de mogelijkheden bij EMVO Techniek, dé specialist in het meten van druk. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van meetinstrumenten hebben wij het antwoord op uw meest complexe vragen als het gaat om drukmeters, manometers en thermometers, en bovendien hebben wij altijd een ruime voorraad van verschillende soorten drukmeters. Derhalve kunnen wij zorg dragen voor een snelle levering van het gewenste meetinstrument. Bestel daarom eenvoudig uw drukmeter door een offerte aan te vragen.

Meten van druk in water, lucht en gas

U kunt een drukmeter kopen voor uiteenlopende toepassingen en branches. U vindt in ons assortiment diverse meters in verschillende kastmaterialen en uitvoeringen:

In onze catalogus vindt u een totaaloverzicht van al onze producten. Neem gerust een kijkje en vraag een offerte aan. U verkrijgt vervolgens een zeer concurrerende offerte van het gevraagde product. Wilt u liever eerst uitgebreid advies of meer informatie over het meetinstrument? U kunt uw vragen stellen via onze live-chat. Daarnaast zijn wij bereikbaar via +31(0)413-473037 en [email protected]. Door gericht u met te denken, weten wij voor al onze klanten het juiste meetinstrument te adviseren.

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor diverse toepassingen

Afhankelijk van de gewenste nauwkeurigheid vindt u onder andere de volgende digitale manometers in het assortiment van EMVO Techniek: type ETD 01 / klasse 0.5, type ETD 02 / klasse 0.25, type ETD 03 / klasse 0.1 en type ETD 04 / klasse 0.05.

Drukmeter van EMVO

Al sinds 1982 heeft EMVO Techniek zich gespecialiseerd in de groothandel in en producent van drukmeters, manometers en thermometers. Al onze producten voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitseisen. Verder zijn wij trots op onze diepgaande productkennis, waarmee wij u te allen tijde van advies kunnen voorzien bij het maken van de juiste keuze. Naast onze ruime en zeer complete voorraad, kunnen wij gebruik maken van onze uitstekende contacten met andere Europese fabrikanten, waardoor u altijd de juiste drukmeter bij ons kunt kopen en wij snel kunnen leveren.

Het is heel belangrijk dat drukmeters goed blijven werken. Wanneer de druk niet goed wordt aangegeven, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. In onze moderne werkplaats voeren wij o.a. reparaties, controles en kalibraties uit. Drukmeters en manometers kunnen wij hier ook speciaal voor u op maat maken. Bovendien kunt u onze specialisten inzetten voor periodieke controles op locatie, zodat u zeker weet dat uw drukmeter goed werkt en metingen nauwkeurig weergeeft.

Wilt u een drukmeter kopen met een opdruk van bijvoorbeeld uw logo? Ook dat kunnen wij bij EMVO Techniek voor u verzorgen. Zelfs een opdruk in kleur is bij ons mogelijk.

Een drukmeter kopen

Wilt u een drukmeter kopen? Vraag dan een offerte aan. Bij enige vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. EMVO Techniek: dé specialist in meetinstrumenten; wij kunnen de druk aan.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid