Drukmeter gas

Zoekt u een nauwkeurige drukmeter voor het meten van druk in gas? Meetinstrumenten dienen te allen tijde betrouwbaar en accuraat te zijn. Bij industriële toepassingen in explosiegevaarlijke omgevingen kan onnauwkeurigheid zorgen voor hachelijke situaties. Als groothandel in mano- en thermometers zijn wij al sinds 1982 dé specialist in meetinstrumenten. Bekijk de mogelijkheden op onze website en vraag een offerte aan. EMVO Techniek helpt u graag verder.

Compleet aanbod aan digitale drukmeters

Afhankelijk van de gewenste nauwkeurigheid kunt u bij ons terecht voor diverse digitale manometers. Zo kunt u kiezen voor de volgende types:

Heeft u speciale wensen of eisen ten aanzien van het meetinstrument? Bij EMVO Techniek is het mogelijk om uw drukmeter te voorzien van enkele elementen. U kunt dan denken aan een eigen opdruk, bedrijfslogo of een bepaalde druk. Wilt u iets toevoegen aan uw drukmeter? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Controleren van regel- en meetcomponenten

Uw drukmeter dient regelmatig gecontroleerd te worden, zodat de druk in gas nauwkeurig en betrouwbaar gemeten wordt. Voor het reviseren, kalibreren én repareren van meetinstrumenten bent u aan het juiste adres bij EMVO Techniek. In onze vakkundige werkplaats werken wij met internationaal gecertificeerd referentie-apparatuur voor het controleren van drukmeters. Zodoende zorgen onze specialisten ervoor dat eventuele problemen voorkomen worden.

Drukmeter gas bestellen

In onze catalogus kunt u terecht voor het totale aanbod aan drukmeters voor het meten van de druk in gas. Vraag een offerte aan of neem contact op voor passend advies. Door onze jarenlange ervaring in het meten van druk weten wij voor elke situatie dé juiste drukmeter te adviseren.

Accurate diagnose van uw behoeftes

Vrijblijvend en kosteloos een offerte binnen 24 uur

Focus op oplossings- en klantgerichtheid