Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Wat is een manometer | Emvo Techniek

Wat is een manometer

Wat is een manometer? Op deze vraag kunnen wij een zeer goed antwoord geven. Een manometer is kort gezegd een meetmiddel voor druk. Veelal wordt een manometer afgestemd op een bepaald doel. Dit wordt kalibreren genoemd. Behalve het zeer complete assortiment van manometers én thermometers helpen wij bij kalibratie van manometers. Hierbij maken wij gebruik van gecertificeerde apparatuur, waardoor wij de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de meetinstrumenten kunnen waarborgen.

Bestel uw manometer bij Emvo Techniek

Wilt u een manometer bestellen? Bij Emvo Techniek bent u op de juiste plek om dit te doen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op voor de mogelijkheden. Indien gewenst geven wij u een passend advies over welke manometer voor uw omgeving het best besteld kan worden. Door jarenlange ervaring weten wij voor iedere professionele toepassing de juiste manometer te adviseren.

Naast het bestellen van instrumenten staan wij u bij voor revisie en reparatie. Voorkom problemen door het regelmatig controleren van uw instrumenten. Kunt u dit niet zelf? Schakel dan Emvo Techniek in, wij controleren regelmatig regel- en meetcomponenten en voorkomen zo problemen bij onze klanten.

Personalisering van meetinstrumenten

De service van Emvo Techniek gaat nog een stapje verder dan slechts het leveren van instrumenten. Wilt u uw manometer geleverd krijgen met een opdruk of logo? Volledig aan de hand van uw wensen kunnen wij deze inclusief opdruk/logo opleveren, zelfs met kleur!

Heeft u vragen over welke thermometer of manometer u het best kunt toepassen? Op al uw vragen geven onze specialisten een passend antwoord. Stel uw vraag via de Live-Chat en verkrijg direct een antwoord. Uiteraard kunt u ook contact met ons zoeken via de telefoon of mail. Emvo Techniek: dé groothandel voor manometers én thermometers!

Nieuw bij Emvo

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO