Neem direct contact op +31 - (0)413 - 473037

Groothandel in manometers en industriƫle thermometers
  • U bent nu hier
  • Home
  • Wat is een manometer | Manometer betekenis | Emvo

Wat is een manometer

Wat is een manometer? Op deze vraag kunnen wij als leverancier van meetinstrumenten een zeer goed antwoord geven. Een manometer is kort gezegd een meetmiddel voor druk. Veelal wordt een manometer afgestemd op een bepaald doel. Dit wordt kalibreren genoemd. Voor de aanschaf van manometers en thermometers bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast helpen wij bij het kalibreren van meetinstrumenten. Hiervoor maken wij gebruik van gecertificeerde apparatuur, waardoor wij de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de meetinstrumenten kunnen waarborgen.

Hoe werkt een manometer? Werking en betekenis manometer

Kort gezegd geeft de wijzer op het meetinstrument aan of er sprake is van een drukverschil. Dit kan zich uiten in verschildruk, overdruk en onderdruk. Hedendaags wordt er veelal glycerine toegevoegd aan manometers. Dit zorgt ervoor dat de wijzer beter bestand is tegen eventuele trillingen. Hierdoor kunt u makkelijker de druk aflezen op het meetintrument.

Wilt u een manometer bestellen? Bij Emvo Techniek bent u op de juiste plek om dit te doen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden. Indien gewenst geven wij u een passend advies over welke manometer voor uw omgeving het best besteld kan worden. Door jarenlange ervaring weten wij voor iedere professionele toepassing de juiste manometer te adviseren.

Montage, revisie en reparatie

Naast het bestellen van instrumenten staan wij u bij voor revisie en reparatie. Voorkom problemen door het regelmatig controleren van uw instrumenten. Kunt u dit niet zelf? Schakel dan Emvo Techniek in, wij controleren regelmatig regel- en meetcomponenten en voorkomen zo problemen bij onze klanten.

Personalisering van meetinstrumenten

De service van Emvo Techniek gaat nog een stapje verder dan slechts het leveren van instrumenten. Wilt u uw manometer geleverd krijgen met een opdruk of logo? Volledig aan de hand van uw wensen kunnen wij deze inclusief opdruk/logo opleveren, zelfs met kleur.

Bestel uw manometer bij Emvo Techniek

Heeft u vragen over welke thermometer of manometer u het best kunt toepassen? Op al uw vragen geven onze specialisten een passend antwoord. Stel uw vraag via de Live-Chat en verkrijg direct een antwoord. Uiteraard kunt u ook contact met ons zoeken via de telefoon of mail. Emvo Techniek: dé groothandel voor manometers én thermometers.

Digitale manometers

Digitale manometers zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen. Bovendien zijn ze gunstig in prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO